Оксана199515
Оксана199515
Новачок
Відгуки Оксана199515
Коментарі Оксана199515
Отримано лайків
2 Like
Оксана199515

Бекутан Мультиімуно – мультифакторний помічник дитячого імунітету

Ми закінчили тестування Бекутан, дякуємо проекту за таку можливість. Доньці сподобалося пити вітаміни , приємний смак та привабливий колір. Дуже зручне дозування та легкість прийому.Вітаміни саме необхідні маленькому організму в період росту та перед походом до дитячого садочку. Алергічних та побічних реакцій не спостерігали . Будемо осінню ще пропивати курс Бекутана щоб донька меньше хворіла.
У відгука 0 коментарів
Оксана199515

Бекутан Мультиімуно

Нарешті нам з донечкою якій 1,10 міс випала нагода протестувати вітаміни Бекутан мультиімуно і я дуже цьому рада , оскільки ще до оголошення списку учасників у донечки з'явитися проблеми зі шкірою на обличчі. Після звернення до лікаря нам сказали що ці зміни типові для атопічного дерматиту який виникає при нехватці вітамінів. І коли ми знайшли себе в списку учасників ми чекали посилки з нетерпінням. Вже тестуємо бекутан 7 день, донечці він сподобався , випиває залюбки, стан шкіри потихеньку покращується.Радимо з донечкою і вам спробувати Бекутан Мультиімуно.
У відгука 0 коментарів
Оксана199515

Коліки

Хотілось би попробувати новий препарат,так як нас турбує животик, донькі 2,5 місяці, бо народна медицина не завжди допомагає.
У відгука 4 коментарів