ВИКАБ
ВИКАБ
Новачок
Відгуки ВИКАБ
Коментарі ВИКАБ
Отримано лайків
4 Like
ВИКАБ
Привітики!!! Сьогодні всією родиною смакували AXA HARMONY Кукурудзяні пластівці з висівками та яблучним соком. Ті з жінок хто мами, мене зрозуміють. Іноді так важко прокинутися з ранку, тут ще й голодна родина, всі хочуть поснідати, та й аби щось було смачненьке. Сам ледве очі відкриваєш , а вони : « Що на сніданок?» В таких випадках дійсно виручає АХА!! Декілька хвилин і все готово. Мало того , що смачно, так ще й корисно. Головне не бійтеся експериментувати з заправками ! Додавайте улюблені ягоди , фрукти. Зробіть сніданок легким, корисним та смачним!! АХА вам допоможе!!!
У відгука 0 коментарів
ВИКАБ
Доброго вечора. Після важкого дня так хочеться відпочити , розслабитися, побалувати себе чимось смачненьким. Але не кожен має час та сили готувати !!! А коли в тебе ще й родина, а вони чекають від мами смаколика, на допомогу приходить АХА!!! Сьогодні мій вечір врятували AXA HARMONY Подушечки вівсяні!!! В міру солодкі, не містять наповнювачів. Бери й твори. Для себе обрала подушечки заправлені морозивом та ягодами . Швидко , а головне смачно!!! Смакували всією родиною. Особливо приємно, що навіть без заправки ,дуже смачні, хрумкучі !!!! Спробуйте і переконайтеся!!!
У відгука 1 коментар
ВИКАБ
Всім ПРИВІТ!!!Сьогодні хочу поговорити про мюслі. Все по порядку. Мені прийшло три різновиди : AXA Мюслі з шоколадом та горіхами AXA Мюслі з фруктами та горіхами AXA Мюслі з насінням льону, кокосом та журавлиною Очі розбігаються від такого різноманіття, важко вибрати з чого почати. Методом «ТИКА» вибрали Мюслі з шоколадом та горіхами, хто ж не любить шоколад))) Йдучи за покликом серця швиденько приготували 3 порції: одну з молоком для сина, собі з йогуртом, а чоловікові з кефіром. Тож на правах «повара» скуштувала одні мюслі з різними заправками. Що можу ВАМ сказати, всі три варіанти вийшли дуже смачними, обрати щось одне й порекомендувати всім, ну «На вкус и цвет, товарищей нет !!!» Тож пробуйте, експериментуйте !!! Мюслі дуже смачні, я та мої хлопці задоволені!!! Всім рекомендую, спробуйте, ВАМ сподобається !!!
У відгука 0 коментарів
ВИКАБ
Доброго дня!!! Нарешті дочекалася своєї посилочки!!! Була приємно вражена різноманітність отриманого набору. Одразу захотілося скуштувати ВСЕ!!! Довелося стриматися))) Щойно прийшли додому, швиденько поставила чайник…Декілька хвилин , і ось, кашка готова!!Найбільше мене вразило те, що інформація вказана на упаковці підтвердилась .Швидко готувати, приємно смакувати. Вівсянка просто чудо, має приємний запах, гарна консистенція, колір. Особливо здивував смак, в міру кислий, не сильно солодкий. Я з чоловіком їли так, сину підсолоджували, любить солоденьке))) Обов’язково порекомендую подружкам!
У відгука 0 коментарів