Лорик1986
Лорик1986
Експерт
Відгуки Лорик1986
Коментарі Лорик1986
Отримано лайків
2 Like
Лорик1986

Результати тестування

Хочу поділитися результатами тестування від інтернет магазину Cooker. Опишу свої враження та відчуття від кожного виду продукції, які отримала на дегустування:
Сервелат, ковбаса сиро-копчена-відчувається справжнє м’ясо, без додатків інших продуктів тваринного виробництва, на смак приємна, не жирна, в міру солона та перчена, колір не яскраво виражений, що теж говорить про наявність м’яса без додатків. Упаковка – герметична, без повітря, що дає їй можливість зберігатися більше часу не псуючись.
Президентська ковбаса напівкопчена – на смак приємна, ніжна, трохи більш жирна, ніж сервелат, має добавки Е (підсилювачі смаку, стабілізатори, фіксатори кольору, ароматизатори), колір не яскраво виражений – більш природній до м’яса, в міру солона та перчена. Упаковка теж добре герметизована, є опис складу на ній. намагаюсь ковбаси з великою кількістю Е не купувати.
Балик Дарницкий сирокопчений - трохи сухуватий, але для балику це нормально, смачний, відчувається м'ясо, має не дуже велику кількість добавок Е, в міру солоний, має гарний колір, більш яскраво виражений ніж в сервелаті та президентській ковбасі, добре підійде як закуска до столу, на аперитив. Упаковка теж герметична з описом складу продукту.
Ковбаса сиров'ялена із м'яса птиці Салямі Венеція – найбільш смачна як для мене ковбаса, зовсім не жирна, приємна на смак, в міру солона та перчена, для бутербродів та закусок буде ідеальна, колір не яскравий, що свідчить про наявність м’яса та меншу кількість добавок Е. Упаковка досить герметична, як для нарізки.
Ковбаса сирокопчена з м'ясом птиці Італійська – приємна на смак, більш жирна ніж Салямі Венеція, але в міру, в міру солона та перчена, має яскравий колір та виражений смак, що свідчить про наявність добавок Е, які є в складі продукту. Упаковка досить герметична.
Ковбаса сирокопчена з м'ясом птиці Фінська – на смак більш жирна, ніж Салямі Венеція, має яскравий колір та ярко виражений смак, більш солонувата ніж Італійська, в міру перчена, також в своєму складі має добавки Е. Упаковка досить герметична.
Сосиски молочні – на смак дуже лагідні та приємні, майже тануть у роті, на колір не яскраві, що свідчить про природну складову та наявність м’яса, майже не має добавок Е, що не може радувати, в міру солона та перчена, має їстівну оболонку, але не дуже приємну на вигляд та смак, тому раджу після варки її знімати. Упаковка не герметична, складу продукту не знайшла, також не побачила строк придатності.
В цілому, якщо підбити висновки, то сама продукція смачна, має багато натуральних інгредієнтів, дуже зручний та різноманітний вибір продукції на сайті на будь-який смак, менеджери доставки приємні в спілкуванні та будуть намагатися доставати ваш заказ вчасно.
#naprobuua #naprobuua_відгуки #cooker #naprobuua_cooker
У відгука 0 коментарів
Лорик1986

Приємний Cooker box

Наконец-то вчера вечером я получила свой набор для тестирования от магазина Cooker. Спасибо огромное порталу "Na probu" и магазину Cooker за возможность попробовать данную продукцию. Хочу описать как плюсы так и минусы. Начну с доставки:
+ Приятный курьер и оператор, которые связывались со мной на протяжении двух дней.
- Долгое ожидание заказа (могу списать на то, что их было много и физически сложно было за 2 дня всем доставить посылку в оговоренное время).
Продукция
+ Очень вкусно, хорошая плотная вакуумная упаковка на определенных товарах, приятная картинка на упаковке, есть описание состава продукта почти на всей продукции, внешний вид вызывает желание попробовать.
- В составе есть ингридиенты, содержащие Е, на упаковке сосисок нет состава, не очень приятная пленка на сосисках, которую после варки сложно убрать (возможно она и сьедобная, но кушать не рискнула)
#naprobuua #naprobuua_відгуки #cooker #naprobuua_cooker
У відгука 13 коментарів
Лорик1986

Дождалась...

Ура!!! Наконец-то за долгое время я снова стала участником тестирования. Спасибо? с нетерпением жду посылки?
У відгука 2 коментарі
Лорик1986

Остаточні результати тестування)

Доброго дня всім! Трошки не туди відправила вчора відгук про результати тестування Gourmet Gold. Тому сьогодні його доповню, тому що ще залишилось трошки баночок і тестування продовжується. Сьогодні тестували паштет з тунцем. Аліса відмовилась їсти, а Фома як завжди був дуже радий такому рішенню Аліси тому майже всю банку з’їв одразу. Хочу додати, що ззовні баночки виглядають привабливо та вся необхідна інформація розміщена на ній і її легко прочитати. Відкриваються баночки також легко. Зовнішній вигляд змісту є також привабливим, а запах коти відчувають навіть, знаходячись в іншій кімнаті. Тому, підсумовуючи тестування відокремлю окремі категорії волого корму: Паштет – консистенція однорідна, має доволі яскравий колір. Ніжні биточки – консистенція неоднорідна (шматочки мяса з овочами або інші інгрідієнти), на вигляд дуже схоже на м'ясо, більш природний колір ніж в паштеті. Подвійне задоволення – консистенція не однорідна (теж шматочки, але більш квадратної форми), на вигляд апетитно, колір коричнюватий більш. Шматочки в підливі – консистенція не однорідна, оригінальна подача, виглядає приємно, але, як на мене, багато підливи. Шматочки в паштеті – консистенція більш однорідна, але зі шматочками начинки, як на мене, більш вдалий варіант, ніж просто паштет, має яскравий колір. Зміст всіх баночок має приємний запах. Негативних наслідків з боку травлення або інших систем організму кота не спостерігалось. Після вживання поведінка стала більш активною і став більше споживати їжі ніж раніше.
У відгука 0 коментарів
Лорик1986

Результати тестування

Всім привіт!) Одразу вибачаюсь, що не встигла до 03.09.2019 розповісти про всі етапи тестування, адже отримала посилку пізніше ніж планувалось. Отже, підсумовуючи всі етапи можу наголосити на декілька важливих позитивних моментів: 1. Зовнішній вигляд корму, особливо в тих баночках, де були шматочки мяса. Одразу видно, що це справжнє мясо. 2. Приємний запах. 3. Відсутність негативних наслідків після вживання. З мінусів можу зазначити тільки те, що все ж таки він не підходить абсолютно всім. Один з котів їв усе, інша кішка баночки, де було мясо не їла. Моя особиста оцінка 9 з 10. Буду в подальшому купувати даний вологий корм.
У відгука 0 коментарів