Prima
Prima
Новачок
Відгуки Prima
Коментарі Prima
Отримано лайків
0 Like
Prima
Ну що ж, підійшло до кінця наше тестування. Нашій улюблениці смакує, хрумає з задоволенням. А ми задоволені його складом: високий вміст овочів, м"са ягнятини, натуральних трав.Собачка здорова, сповнена сил та енергії. З травленням проблем немає, підшлункова теж не турбує (дуже переживали,не знали як зреагує на зміну корму.) Коробка тубуса красива і зручна, кришку використовуємо як миску. Дякую, що познайомили нас з Optimeal Privilege, тепер тільки він.
У відгука 0 коментарів
Prima
Продовжуємо тестування: уже повнісю перейшли на Optimeal Privilege, переходили поступово, згідно рекомендацій. Спробували підсипати трішки старого корму, щоб доїла залишки, навіть не понюхала))) Корм смакує нашій Бульці стала ну дуууже енергійна))), грайлива. Стул нормальний, зі здоров"я проблем немає. Воду п"є як і раніше. Ми задоволені.
У відгука 0 коментарів
Prima
Наш експерт - Булька) Дякую за таку можливість))
У відгука 0 коментарів
Prima
Добрий день! Дуже зраділи,коли дізналися, що будемо приймати участь у проекті. Були приємно здивовані, коли отримали посилку: два великих тубуси корму, гарний метелик і мої улюблені журнали. Склад корму взагалі вразив!!!!! Усе натуральне!!! А головне, що це беззерновий корм, так як у нас проблеми з підшлунковою залозою. Нашому песику дуже смакує Opti Miel,вона стала більш грайливою, енергійнішою. Покращився і зовнішній вигляд, шерсть стала густішою і гарно блистить. Продовжуємо смакувати)))
У відгука 1 коментар