Ruslana1991
Ruslana1991
Новачок
Відгуки Ruslana1991
Коментарі Ruslana1991
Отримано лайків
9 Like
Ruslana1991

Скептицизм

Багато знайомих не вірять що дійсно можна отримати техніку для тестування, заплативши 30% від її вартості чи і зовсім безкоштовно протестувати інший якийсь продукт. Чи це тільки мої знайомі такі недовірливі і скрізь шукають обман?
У відгука 5 коментарів
Ruslana1991

Чи багато потрібно для щастя?

Раніше, я дуже чекала на Новий рік адже хочеться якогось теплого сімейного свята, коли разом з мамою та сестрою готуєш на кухні щось смачне а потім великою родиною збиратися за святковим столом. Коли холодильник заставлений смачними стравами, по будинку звучить сміх і веселий гамір а на вікнах морозні візерунки. Зараз я також чекаю на 21 листопада, коли будуть визначати тих, хто тестуватиме холодильник. Чом не свято? ))))) P.S. Мені вже пахне мандаринками і морозним ранком)
У відгука 2 коментарі
Ruslana1991

Кохання з першого погляду

5 тисяч гривень це більша частина моєї зарплати, але почитавши в інтернеті про холодильник GA-B459SMQZ і побачивши його фото, технічні характеристики я пропала. Аж руки сверблять так хочеться протестувати його. А вмісткість, це ж знахідка для великої родини. Потужний, елегантний.
У відгука 3 коментарі
Ruslana1991

тестування холодильника

надіюся що в цей раз мені вдасться протестувати техніку. Я вже прочитала більше десяти статтей про інновації в холодильниках. Вжахнулася що мій домашній холодильник, якому більше 10 років, безнадійно застарів, хоча і працює, з страшенним шумом, але працює.
У відгука 2 коментарі
Ruslana1991
Хочеться протестувати цю поверхню. Ніколи раніше ними не користувалася, але завжди хотіла.
У відгука 0 коментарів