nasko
nasko
Новачок
Відгуки nasko
Коментарі nasko
Отримано лайків
0 Like
nasko
Для традиційного смаку десерту візьміть: 200 грамів борошна; 100 г дрібного цукру; 2 чайних ложки розпушувача dr.oetker; 3 курячих яйця; 2 столових ложки якісної розчинної кави; 2 столових ложки какао dr.oetker; 150 грам чорного шоколаду; 200 грам масла вершкового. Для початку вбити в чашу яйця і всипати до них цукор, збити все міксером в красиву піну. Додати попередньо розм’якшене олію і туди ж порошок какао, всипати порошок кави. Все перемішати. Ножем нарізати шоколад на дрібну стружку. Якщо шоколад погано ламається, покладіть його на стіл і дайте трохи підтанути при температурі не більше 25 градусів. Шоколад перекласти в готову масу і акуратно лопаткою вмішати в тісто шматочки. В окремій чашці змішати сухі компоненти – борошно і розпушувач, а потім, просіваючи через сито, вмішати муку в рідку частину тесту. Підмішувати в яйця борошно поступово, лопаткою, невеликі порції. У вас повинно вийти дуже гладке однорідне тісто красивого шоколадного кольору з шматочками шоколаду. Формочки для випічки промазати маслом і трохи присипати борошном. Надлишки витрусити з формочки, тоді вийде так звана «французька сорочка», завдяки їй кекси легко буде дістати з форми після випічки. Можна скористатися і спеціальними паперовими стаканчиками для подібних кексів. Тоді їх треба просто вкласти в формочки. Наповніть тістом форми на 2/3, якщо покласти менше, готові вироби будуть маленькими, а якщо більше, то тісто дуже сильно підніметься в духовці і вийде за межі форми. Ідеальні мафіни повинні трохи піднятися над поверхнею формочки красивою напівкруглої шапочкою. Випікати маффіни варто при температурі 180 градусів не більше ніж 25 хвилин. Поглядайте в духовку, щоб не спалити кекси. Перевірити готовність зубочисткою, увіткненої в кекс – вона повинна бути сухою.
У відгука 0 коментарів
nasko
Дякую DrOetker за можливість протестувати такий великий асортимент продукції. До того вже була знайома з деякими позиціями цієї марки і дуже задовлена якістю продукції. Друзі були в захваті від пудингів та разом спробували декілька рецептів з книги рецептів. Залишилась в повному захваті від глазурі та какао. Глазур робиться на 1,2,3. ну а какао з зефірками найкращий напій на свята. Декор так і манить щоб спекти щось більш грандіозніше,тільки от катострафічно бракує часу.
У відгука 0 коментарів