SandraAlex
SandraAlex
Досвідчений експерт
Відгуки SandraAlex
Коментарі SandraAlex
Отримано лайків
87 Like
SandraAlex

Новий продукт - нові можливості для шкіри!

Знаходжуся в постійному пошуку зволожувальних засобів для чутливої шкіри, особливо, в осінньо-зимовий період. Раніше, не чула про засоби Topicrem, тож було б цікаво спробувати. Можливо, саме його я так довго шукала ;)
У відгука 0 коментарів
SandraAlex

Пінна вечірка від "Deluxe"

Всім привіт!

Як добре, що в тестуванні беруть участь різні засоби однієї лінійки, тож можна порівняти ефект від обох. Після вдалого експерименту з лаком, яким фіксувався "хвостик" для роботи, час було провести тест-драйв пінки. Наносила її на вологе волосся, перед сушкою та укладкою, щоб надати довгого додаткового об'єму своєму тонкому волоссю, перед вечіркою.

Плюси:
1. Дуже приємний аромат.
2. Шикарний стиль пляшечки.
3. Зручний дозатор, що робить пінку дуже пружньою та пишною.
4. Пінка не липка, гарно наноситься, легко розподіляється на волоссі.
5. Не має кольору, тож її не видно на волоссі після укладки.
6. Не робить волосся клейким, не обтяжує.
7. Пінка не тече при високих температурах, не зклеює волосся влітку надворі.
8. Результат укладки з цим засобом - довготривалий і природній.

Мінусів знайдено не було. Засіб дуже сподобався. Приємний бонус - за допомогою нього можна робити ефект "мокрого" волосся. Буду продовжувати тестування на інших зачісках, а пінку, однозначно, рекомендую.
У відгука 4 коментарів
SandraAlex

Лак для волосся "Wella Deluxe" та ідеальна укладка на весь день

Всім привіт!

Засоби для укладки волосся серії "Deluxe" використовую вже кілька днів, тож перші враження, як гарячі пиріжечки, вже встигли сформуватися. Спершу, хочеться розказати про лак.

Без сумніву, перше, на що звертаєш увагу - витончений стиль упаковки. Гармонійно підібрані, спокійні кольори роблять флакон гарним доповненням до інтер'єру полички ванної кімнати, де він знаходиться.

Далі, з чим знайомишся, це приємний аромат: ніжний, весняний, квітковий, дуже легкий та яскравий. Аж ніяк не схожий на запах звичайного лаку для волосся, від якого сім'я виганяє тебе на балкон робити зачіску.

Розпилювач - окрема тема. Дрібний, з гарним діапазоном розпилення, що дає змогу нанести його так, що перехожі ніколи не здогадаться, що ваша зачіска зафіксована лаком. Ефект дуже природній, не створює вигляду "несвіжого" волосся, як це буває при використанні засобів інших брендів.

Тривалість ефекту мені теж сподобалась. За увесь день, зафіксовані пасма волосся для високого "хвоста" залишились на тому ж місці, тільки кілька волосинок попросилися на волю і вилізли із зачіски.

Перші враження від використання лаку дуже приємні. Відчувається, що багато людей доклали максимум зусиль, щоб створити засіб такої якості. Буду ще тестувати на локонах та "гофре". Побачимо, як лак справиться з формами.
У відгука 2 коментарі
SandraAlex

Тестування розпочалося!

Вчора отримала набір для тестування від Wella!

Мені дісталася серія для об‘єму, тож зовсім скоро вже можна почати оцінювати ефектні кучері та хвилі в волоссі з фіксацією від нової лінійки Wella. Приємним здивуванням було знайти у наборі зручну сумочку для зберігання засобів для догляду за волоссям, з петельками для того, щобб закріпляти балочнчики та флакончики.

Дизайн засобів мені сподобався: лаконічно, стильно. Розмір дозволяє зберігати їх з комфортом, адже багато місця вони не займають. Запах-легкий та приємний. Побачимо, яким буде ефект від застосування!
У відгука 2 коментарі
SandraAlex

Тепер, вітер в волоссі виглядатиме ще гарніше!

Юху! Потрапила таки у список щасливчиків-учасників тестування!

Засоби для укладки волосся використовую часто, адже так хочеться виглядати шикарно кожного дня. З цією торговою маркою знайома давно, дуже її люблю, а от поява нової лінійки, стала для мене приємною несподіванкою!

Що ж, з нетерпінням чекаю на посилочку і почнімо тест-драйв! Як раз, буде привід зробити шикарну зачіску на День народження ;)
У відгука 0 коментарів