Daryna
Daryna
Експерт
Відгуки Daryna
Коментарі Daryna
Отримано лайків
9 Like
Daryna

Тестування різних смаків киселю – це справжня подорож у світ смаків і текстур

Подібно до казкового мандрування, кожен новий смак киселю відкриває перед тобою нову грань цієї десертної насолоди.

Починаючи з класичних смаків дитинства, які здатні підкорити своєю знайомою солодкістю мене, до більш екзотичних варіацій з додаванням фруктів, ягід. Кожен кисіль Dr. Oetker – це нова можливість відчути щось особливе і нове.

Експериментуючи з різними текстурами – від шовковистого до більш щільного, від легкого до густого – ти збагачуєш свій досвід цією грою різноманітних відчуттів на язиці. Дуже зручно готувати за рецептом вказаним на упаковці, але можна трішки і поексперементувати: більше води, більше цукру або навпаки.

Кожен новий смак киселю киселі Dr. Oetker – це не лише спроба нової страви, це маленьке свято для смакових рецепторів, нагадуючи про безмежну різноманітність та креативність у світі кулінарії. Дякую за можливість скуштувати. Прям дуже сподобались!
Смачно, справжньо, натурально!
У відгука 0 коментарів
Daryna

Затишок

Зимовими вечорами завжди хочеться пити щось тепле і смачне. Кисіль від dr.Oetker дуже сподобався.
Швидко готується і так само швидко зникає з чашки). Вміру солодкий, вміру густий та ще й зі шматочками фруктів. Комочки не утворюються. Інструкція максимально проста і максимально зрозуміла. Однозначно задоволена. Спробувала всі смаки з менших пачок. Наступний відгук буде, коли спробую інші смаки.
У відгука 0 коментарів
Daryna

Завершення тестування

Ось і добігло завершення тестувавання дієтичної добавки. Звісно об'єктивно щось сказати дуже важко, бо самонавіювання теж може зіграти свою роль. Але по факту, що я можу сказати: алергічних реакцій не виникало, дивних і незрозумілих реакцій ШКТ теж не було. Після прийому антибіотиків такі препарати дуже корисні для кишечника, тому я думаю, що свою корисну справу воно робить.
Подобається, що це комплекс, який впливає на міклофлору та імунітет організму.
Чи покращився імунітет мій? Невідомо, лише час покаже.
Загальне самопочуття - дуже добре!
У відгука 0 коментарів
Daryna

Мої враження про упаковку

Вперше познайомилася з цією дієтичною добавкою. На перший погляд коробочка стильна, приємні кольори. шрифт читабельний. Все чітко і структуровано описано.

Інструкція.
Є вона. Я із тих людей, що її обов'язково читає. Хоть і зір у мене нормальний, але дякую за шрифт - супер. Люди різної вікової категорії вам подякують.

Ємність для пігулок.
Така наче непримітна зовні, але супер зручна. Окрема подяка за скло (екологічно). Добре, що на кришечці є контрольна червона лінія та пунктир для зручності відкривання.

Термін придатності.
Три роки - дуже класно, тому капсули можна про всяк випадок придбати, або якщо залишаться, то розумієш, що це буде інвестиція у власне здоров'я на довгі-довгі роки.

У наступному відгуці буде про мої відчуття після вживання дієтичної добавки "ЕнтеролІмуно"
У відгука 0 коментарів
Daryna

Отримала

Вчора отримала заповітну коробочку! Дякую за можливість тестувати.
У відгука 0 коментарів