lubaxa
lubaxa
Знавець
Відгуки lubaxa
Коментарі lubaxa
Отримано лайків
1 Like
lubaxa

Кисіль, що потрібно заварювати

Після закінчення порційних дуже смачних киселів від dr. Oetker перейшли до дегустації "заварних")
Якщо порівнювати ці різновиди (порційний швидкого приготування і велику порцію потребуючу заварювання), то це небо і дно... Була неприємно вражена... Члени родини, скуштувавши, їсти відмовилися і попросили того що був раніше (порційного) , смачного😅
По факту - Готується швидко, нічого складного, розчиняється до однорідного стану швидко, порція зручна для двох осіб, на вигляд доволі непоганий. А от смак..., ніякий! Легкий солод від доданого цукру, ледь відчутний смак заявлених ягід і яскраво виражений післясмак лимонної кислоти, при чому у всіх зразках однаково. Враження ніби куштували киселі від різних виробників!
Підсумуючи, скажу, що порційні киселі від dr. Oetker буду шукати в продажу і однозначно купувати та радити знайомим, а от інший різновид "не зайшов" в нашій родині.
У відгука 0 коментарів
lubaxa

Кисіль Dr. Oetker

Першими куштували порційні киселі. Можу сказати впевнено ЦЕ СМАЧНО!)
В суміші присутні кісточки та шматочки ягід, що свідчить про присутність натуральних інгредієнтів. Донька не любить різні шматочки тому для неї просіяла через ситечко) Готується швидко і просто, суміш добре рівномірно розмішується в воді. Гарний колір, концистенція і чудовий насичений приємний смак. Доволі поживний, можна брати з собою замість перекусу)
У відгука 0 коментарів
lubaxa

Отримала дегустаційний набір! 😍

Отримала сьогодні продукцію Dr. Oetker (киселі). Дякую! Будемо з великим задоволенням дегустувати всією родиною та ділитися враженнями!)
У відгука 2 коментарі
lubaxa

Dr. Oetker Кисіль

Сьогодні отримала посилочку зі зразками для тестування киселів!) Будемо з задоволенням куштувати всією родиною і ділитися враженнями)
На перший погляд симпатична яскрава упаковка, легкий в приготуванні, нічого страшного в складі не має)
Дякуємо На пробу та Dr. Oetker за чудову можливість спробувати щось новеньке!
У відгука 0 коментарів
lubaxa
Очень хорошая продукция у тм NIVEA. И крема понравились, и гели для душа, а вот средства по ходу за волосами никогда не пробовала.Хотя у меня длинные капризные волосы и я для них приобретаю много всего) Буду очень благодарна проекту если предоставите возможность протестировать этот продукт!
У відгука 0 коментарів