MihajlenkoY
MihajlenkoY
Експерт
Відгуки MihajlenkoY
Коментарі MihajlenkoY
Отримано лайків
13 Like
MihajlenkoY

М’ясний пакетик від Cooker

Пощастило мені потрапити у список для тестування м‘ясних делікатесів. До цього часу я не знала про магазин Cooker. Сподобалось, що в магазині працюють дуже вічливі кур‘єри з якими можно домовитися. Доставка була дуже швидкою. Від тепер цей магазин потрапив у мої замітки.
Продукція для тестування досить різноманітна. Продукцію ТМ Салтівський м‘ясокомбінат вже доводилося куштувати. Нарікань немає.
Першою, що спробували це ковбасу Сервелат. Сподобався ніжний смак. Не подобається, коли багато перцю і часнику, а в ній все гармонічно поєднано. Смачна.
Ковбаса Президентська запашна і ситна. Великі шматочки м‘яса і нічого зайвого. Теж приємний і ніжний смак.
Нарізки ковбас Італійська, Венеція і Фінська схожі між собою бо сирокопчені. Смачні, ідеально підходять до гарячих бутербродів. Один мінус дуже тоненько нарізані і коли роз‘єднувала шматочки, вони рвалися.
Балик Дарницький це просто бомба! Ну дуже смачне м‘ясо, має підкопчений смак, щільну структуру.
Сосиски молочні більше підходять для дітей, так як мають маленький розмір. Тому дегустував їх мій синок. Вони смачні і дійсно мають ніжний і молочний смак. При варці не лопаються і не розварюються, що свідчить про високу якість.
В цілому дуже сподобалося тестування, але пройшло занадто швидко))
Плюси: продукція свіжа, смачна і якісна. Надійна і приємна упаковка.вказані строки придатності і склад.
Мінуси: крім ковбаси в нарізці, більше ніде не зазначена вага, вважаю це не правильно. Взяти, наприклад, сосиски. На сайті вказано вага від 250 до 400г. Потім де ціна вказано, що 400г, але по факту в упаковці було 250 г.
У відгука 0 коментарів
MihajlenkoY

Так чи ні))

Не можу зрозуміти, я в проекті чи ні. Повідомлення прийшло, що так, а в списках себе не знаходжу(
У відгука 5 коментарів
MihajlenkoY

Спроба 3, полунична)

Спробувавши всі смаки, я дійшла висновку, що синочкубільш до вподоби був смак полуниця- ваніль. Не нав‘язливо пахне полуничкою, ваніль придає солодкий присмак. Сподобалось, що ці сирочки не дуже солодкі. Склад більш менш нормальний, як для дитячого організму. За час тестування в нас не виникло ні закрепів, ні діареї, ні алергії. Тому можу сказати, що сирочки безпечні, смачні і навіть корисні. Ще чим сподобався полуничний, що він більш густіший ніж інші, але це на мій погляд.
У відгука 2 коментарі
MihajlenkoY

Спроба 2

Далі тестування ми продовжили з сирочку персик-яблуко. Він смачний, але смак персика більш виражений ніж яблука. Персик запашний, але зрозуміло, що це есенція, бо запах різкий. Консистенція рідка, як і в банановому смаку. Хотілось би густіша. Синочок його швидко з‘їв, бо сирочки полюбляє.
У відгука 1 коментар
MihajlenkoY

Досить смачно

Тестування сирочків Растішка мій синочок почав з баночки з банановим смаком. Так як, синок любить молочні продукти, цей сирок йому сподобався. Він приємний на смак, не дуже солодкий і не прісний. Банановий смак не приторний і не сильно хімозний. Структура рідка і однорідна, але хотілось би щоб була густішою. Будемо продовжувати тестування інших смаків.
У відгука 2 коментарі