olha_uz
olha_uz
Знавець
Відгуки olha_uz
Коментарі olha_uz
Отримано лайків
2 Like
olha_uz

Отримала посилку

Посилка дійшла в цілісності. Дуже багато різних пакетиків, кожен роздивлялися із задоволенням (дизайн упаковок у Dr.Oetker красивий). Дякую! Будемо тестувати.
У відгука 1 коментар
olha_uz

Підсумки тестування

Ось і дійшло до кінця тестування корму для нашої Бусі. Отримали ми сухий корм для собак "Purina ONE Mini Active" та 3 пакетики вологого корму зі смаком Індички, моркви та гороху; Курки, моркви та зеленої квасолі; З яловичиною, картоплею та морквою. Почнемо із сухого корму. Дуже сподобалось, що розмір "корминок" не великий, що є добрим, особливо для собак малих порід, яким важко їсти такий самий корм, як їх брати більших порід :) Зауважу, що Буся з великим задоволенням їла цей корм, що не скажеш про інші, які купували до цього. За це великий плюс! Жодних побічних ефектів, алергій не зафіксовано. Собака почувала себе добре після вживання корму, навіть більш активна стала. Що стосується вологого корму, то тут вердикт ще кращий! Вдало підібрані смаки, приємний зовнішній вигляд та запах так сподобались нашій Бусі, що довелося купувати додатковий запас для неї. Особисто мені дуже сподобалась наявність шматочків овочів у кормі, що говорить про натуральність продукту. Приємний дизайн та зручність упаковки теж заслуговують уваги. Розміщена вся потрібна інформація про склад корму, поживні властивості. Дякуємо за можливість протестувати даний корм! Бусі він дуже сподобався, будемо купувати і надалі.
У відгука 0 коментарів
olha_uz

Отримали посилку

Сьогодні отримали посилку із більш ніж трьома кілограмами смаколиків для нашої Бусі. Упаковано все було дуже добре, дійшло в цілісності. Будемо приступати до тестування.
У відгука 0 коментарів
olha_uz
Тестування корму нашою Муркою завершилось. Для тестування нам дістався корм з ягнятиною та курячим філе у гарбузовому желе. За час тестування жодних змін зі сторони ШКТ в Мурки не було. Апетит хороший. Шерсть стала помітно блискучішою, менше "линяє". Мурка стала більш грайливою та активною. Будемо й надалі купувати цей корм та рекомендувати знайомим. Дякуємо за можливість протестувати такий чудовий продукт!
У відгука 0 коментарів
olha_uz
Продовжуємо тестувати корм. Дуже вже він подобається нашій Мурці. Але даємо тільки рекомендовані розміри порцій. Ніяких проблем із здоров'ям в киці не виникало. Помітно трохи більшу активність Мурки, ніж зазвичай. Не знаю, чи від корму це. Можливо просто відчуває наближення весни, тепла. Гасає по всій квартирі як "коняка" :) / Дуже хочеться відмітити високу якість упаковки та самого корму. Одразу видно, що зроблено з любов'ю до братів наших менших.
У відгука 0 коментарів