Павліна
Павліна
Новачок
Відгуки Павліна
Коментарі Павліна
Отримано лайків
0 Like
Павліна
Несподівано,що іменно нас вибрали тестувати корм. Сьогодні забрали. Приємно,коли прихадить смс з Нової пошти,типу прийдіть і заберіть посилку. Я навіть вже й забула,що заповняла анкету на участь. Корм щільно запакований і тому нема запаху корму. Цікава така упаковка у формі тубуса. Цю упаковку можна буде ще десь використовувати=) Перше враження прекрасне,склад зазначений на упаковці заінтригував. Будемо пробувати і тестувати.
У відгука 1 коментар
Павліна
Вже три рази користувалась даною продукцією і дуже задоволена. Волосся дуже слухняне. Після сушіння феном волосся шовковисте і непересушене,і не електрезується. Здивована якістю і буду далі купляти цю продукцію,бо вона мені підійшла.До речі,після використання бальзаму волося ще більш блискуче та розсипчасте,і не в"ється (вирівнювати мені неприходиться).
У відгука 0 коментарів
Павліна
Знов протестила сьогодні шампунь та бальзам від Нівея,результатом дуже задоволена. Волосся стало слухняне і можна дуже легко його розчесати. Замітила,що протягом дня не втрачає свіжості та розсипчасте. Мій чоловік дуже любить бавитись моїм волосся і тому також відчув результат. Навіть сам запропонував,щоб я продовжувала користуватись та купила собі більші баночки цієї лінійки від Нівея.
У відгука 0 коментарів
Павліна
Цього вечора вже протестила шампунь та бальзам. Після першого разу волосся стало гладесеньким та не електризується коли розщісую волосся.
У відгука 1 коментар
Павліна
Доброго дня. Вчора забрала посилочку. Сьогодні ввечері буду тестити продукцію і обов"язково напишу свій відгук. Запах шампуню і бальзаму дуже сподобався,надіюсь і результат буде прекрасним.
У відгука 1 коментар