Valentina1992
Valentina1992
Новачок
Відгуки Valentina1992
Коментарі Valentina1992
Отримано лайків
0 Like
Valentina1992
Доброго вечора усім! Підійшло до кінця наше тестування. Корму ще трохи лишилось) Можна підвести підсумки: + корм достатньо поживний, порції (які рекомендовані по віку) вистачає на цілий день; + корм смакує киці, так як їсть його з апетитом; + корм містить достатню кількість вітамінів (такий висновок роблю після спостережень за Селінкою, а саме - регулярний туалет, м'якенька шубка, гарний настрій для ігор); - досить висока ціна, але, в принципі, судячи з результатів, можливо це й не така вже висока вартість, як для здорового життя котєйкі. Загалом думаємо й надалі годувати нашу Селіну таким кормом. Дякуємо організаторам за таку чудову можливість потестити якісний продукт. P.S. На фото видно, як Селіночка дивується, що тестування підійшло до кінця)))))
У відгука 0 коментарів
Valentina1992
Тестування триває майже два тижні)) Селіночка їсть корм з задоволенням, але чітко визначену порцію. На мій погляд, це свідчить про достатню ситність корму (а це дуже важливо). Помітили підвищення активності кицюнькі (незважаючи на спекотну погоду), тобто корм сил надає достатньо). Загалом задоволені. Подивимось, які зміни принесе третій тиждень тестування).
У відгука 0 коментарів
Valentina1992
Наша кохана кицюнічка Селінка, 12 місяців
У відгука 0 коментарів
Valentina1992
Усім привіт! Тестування корму нашою кицюнічкою триває третій день. З позитиву - корм Селіночка зацінила, їсть з задоволенням. Раніше завжди спочатку "зметала" вологий корм, тепер їсть в принципі на рівні. З негативу (відносно) - кицюнька в курсі, що їй перепала велика пачка, тому не дає своїм "батькам" прохалявити - вимагає регулярно свою порцію)))))
У відгука 0 коментарів