helgabel
helgabel
Новачок
Відгуки helgabel
Коментарі helgabel
Отримано лайків
0 Like
helgabel
Ейфорія від першого враження пройшла, але результатом після миття задоволена. Буду і надалі користуватись цією лінійкою. Дякую вам за можливість опробувати шампунь і бальзам. І за можливість по новому поглянути на миття волосся. Тепер змушую чоловіка користуватись бальзамом, щоб борода була м'яка, а то вже дістав колотися.
У відгука 1 коментар
helgabel
Помила другий раз голову Нівеа. Помітила, що волосся стало як пружинка, коли заплітаю косічки. Стискуєш їх, а вони самі приймають знову свою форму. Мені це сподобалось. Не знаю, що там в составі шампуню і бальзаму, але голова не так швидко стає грязною. Вчора мила голову, тому що зазвичай мию її в цей день (2 рази на тиждень). Але можна було не мити, голова була чиста. Я це бачу не тільки по волоссю, але й по воді, вона навіть не змінювала свій колір. Бо зазвичай вода стає темнішою після миття волосся. Проексперементую пізніше, як довго можна не мити. В нас в родині все експерементатори. Старший брат голодував якось 2 тижні. Ще один їв пів року одну гречку, щоб подивитись, як це вплине на здоров'я. Я правда не прихильниця прям аж таких експериментів, але з волоссям можна. Якщо що, відросте))). Чоловікові роблю массаж (бо обіцяла, що буду робити, якщо буде митись жіночим шампунем)) і спостерігаю за волоссям. Зміни є. Як у його волоссі, так і у моїх навиках робити масаж)). Раніше не особливо задумувалась, що за шампунь я купую. Милась різними. Головне, щоб запах та ціна мене влаштовували. А тепер, під час проби, бачу, що є різниця. Не все життя, але найближчим часом Нівеа буде постійно на моїй поличці у ванній кімнаті. Дякую, що дали таку можливість подивитись на миття голови по новому. Якщо встигну, напишу ще відгук. Фото страшненькі, бо я не вмію фотографувати. Але подивіться, як воно виблискує здоров'ям.
У відгука 0 коментарів
helgabel
Вже третій день хожу і глажу себе по голові. Чоловік думає, що я так намагаюсь йому на щось натякнути. Каже, я й так знаю, що ти розумна. Що ти хочеш? Прийшлось сказати, що мені просто подобається мое гладеньке волосся. Я недооцінила бальзам. Після нього в мене не стирчить волосся, як раніше. Не треба його прилизувати різними засобами. Волосся гладеньке і чисте вже третій день. Це справді круто. Можливо я зачарована експериментом, але відчуття від використання досить очевидні для мене. Щодо чоловіка. Ви питаєтесь, що він каже про шампунь і бальзам. Мені прийшлось пообіцяти йому робити массаж, щоб він мився жіночим шампунем:) Краса потребує жертв. Якщо у вас чоловік з бородою, ви мене зрозумієте. Кожен раз при поцілунках його волосся на обличчі не тільки дратує, а й викликає бажання його побрити у сні. Він вже третій раз (я маю тільки другий) миється цими засобами. Людоньки, яка ж в нього м'яка борода стала. Одне задоволення. Теперь буде менше від мене чути бурчання про свою бороду. Він сказав, що треба випустити шампунь і бальзам для бороди. Якщо правда в вас такого немає. Бо він не бачив в звичайних магазинах таких засобів. Будете випускати таку лінійку, пришліть йому, він вже прихильник вашої лінійки. І справді в нього стало менше перхоті. Бо це ціла проблема. Хех, я більше на чоловікові експерементую, ніж на собі. Він просто частіше голову миє. Але про себе напишу завтра, коли помию голову знову. Поки що все класно. Побачимо, що буде далі...
У відгука 2 коментарі
helgabel
Сьогодні нарешті випробувала шампунь і бальзам. Як я вже казала, запах мені сподобався. Шампунь насправді виявився не шампунем, а кремом. Таким мяким, як молочко. І не зважаючи на свою текстуру, чудово піниться і миє волосся. Шампунь пішов на ура. З бальзамом ще не визначилась. Напишу про нього після наступного використання. Хоча волосся мягеньке і приємне на дотик. В коментарі написали, що є чоловіча лінія. Розказала чоловікові, він обурився, що мився жіночим шампунем))) (хоча як ті чоловіки визначають, що то чоловічий, а то жіночий?)) Короче, заставила його знову помити голову цим шампунем. Бальзамом не захотів. Ну що ж, не буду наполягати. Шампунь мені сподобався однозначно. Тепер буду частіше заглядати на полиці магазину, шукаючи цю лінію шампунів. Побачимо, як покаже себе бальзам. Далі буде.
У відгука 1 коментар
helgabel
Вперше в житті мені прислали щось на пробу)). Це так цікаво. Спасибі. Насамперед хочу сказати, що я користуюсь кремом для обличчя від Nivea. Чомусь не звертала на це уваги до тих пір, поки не отримала шампунь і бальзам. Думаю, щось подібної марки в мене вже є)). Довго перебирала різні креми, дешеві, дорогі. Але то склад мені не подобався, то текстура крему, то запах. Це може звучить як восхвалення, але саме Nivea сподобався мені всім. Вже більше року користуюсь ним. Але ближче до справи. Я мию голову 2- 3 рази на тиждень. Завтра якраз і буду мити новим шампунем та бальзамом. І відразу напишу свій відгук. А сьогодні хотіла написати про перше враження. Зовні бутилочки приємні на вигляд, колір і форму. Подобається коли на бутильках не треба відкручувати кришки, а просто відкрив, закрив. Запах класний. І текстура шампуню і бальзаму приємна на дотик. А ще не люблю, коли на бутильках чиєсь обличчя. Так що поки шампунь і бальзам в плюсі по першому враженні)). Поклала я бутильки на поличку в ванній кімнаті і чоловік вже встиг ними скористатись. Хоча при використанні нового шампуню на його одязі повно "снігу" (перхоті). А тут не було. Не знаю в чому справа, але на ньому теж поексперементую. Бо вічна проблема з тим, щоб йому підібрати нормальний шампунь. Не вигадую, бо знаю, як пишуться відгуки. І самій цікаво, як пройде експеримент. Далі буде.
У відгука 0 коментарів