vasi4163
vasi4163
Новачок
Відгуки vasi4163
Коментарі vasi4163
Отримано лайків
0 Like
vasi4163
Прочитав весь журнал із величезним задоволенням, дізнався багато цікавого. Дуже вдячний органзіторам за такий чудовий проект, було цікаво читати журнал з Історії. Був би радий прийняти участь в таких подібних тестуваннях. Бажаю всій редакції журналу процвітання та успіхів.
У відгука 2 коментарі
vasi4163
Вже четвертий день, хоча не день, а вечір, я із великим захопленням та цікавістю переглядаю сторінки журналу Історія Новий погляд. Я, як великий знавець історії, прочитав багато нових для себе моментів. В журналі також чітко викладена думка, вприципі все коротко, ясно і лаконічно. Дуже сподобавля розділ "Пам'ятні моменти", досить стисло та тезисно розказано. Що стосується якості печаті, то воно просто неймовірне, сторінки приємні на дотик.
У відгука 0 коментарів
vasi4163
Отримав вчора журнал Історія Новий погляд, і сьогодні приступаю до тестування. Чесно кажучи, вже на перший погляд можу сказати, що здивований таким об'ємом корисної інформації. Я зазвичай читаю дуже велику кількість різної літератури в тому числі і істоичної, але таке видання бачу вперше. Думка автора викладена у зрозумілому форматі. На мій погляд іторія давнини та сучасність розвиваються у форматі спіралі, тобто боротьба за владу точилася не тільки в давні часи, але і до сьогодні. Поки що все, далі буду знайомитися більш ретельно із журналом.
У відгука 0 коментарів