kvitka20_07
kvitka20_07
Експерт
Відгуки kvitka20_07
Коментарі kvitka20_07
Отримано лайків
23 Like
kvitka20_07

Вітамінки КітВіт

Пройшло декілька днів після попереднього відгуку, і можу сказати, що дитина розпробувала вітамінки, сподобалися зі смаком яблука та вишні. Провели декілька експериментів) Не всі діти можуть випити 200 мл води, якщо водичку підігріти трохи, то вітамінки розчиняються швидше. Тому ті смаки які дитині не дуже подобаються пьє теплими, а які подобаються кімнатної температури.
Загалом, цікаве тестування, раніше не чула про такі вітамінки. Було б чудово, якби вони були з натуральними ароматизаторами, це було б набагато краще і корисніше, особливо для дітей.
У відгука 2 коментарі
kvitka20_07

Тестування почалося

КітВіт - корисні вітамінки пий через соломинки!! Нашому синочку 8 років, полюбляє все нове, цікаве і різнокольорове! І звичайно дуже зрадів коли дізнався що пакунок на пошті прийшов для нього. Почали тестувати зі смаку малини, склад вітамінів хороший, кальційґ вітаміни D, C, але на смак дитині не сподобалось, кисле. Далі спробували смак вишні, апельсину та яблука, знову ж таки, склад вітамінів хороший, для зміцнення дитячого імунітету, нервової системи саме те що треба, але смак знову підкачав, не подобається ні дитині, ні нам з чоловіком, дуже сильній запах хімічного ароматизатору, і дитині також кисле. Більш менш сподобався мультивітамінній КітВіт зі смаком лісових ягід. Великий плюс, що не має цукру, натуральні барвники, а от ароматизатори не вказано які саме, але це й так зрозуміло що не натуральні, і це дуже засмутило, навіщо дітям штучні добавки...
Цікаво, що вітамінки в вигляді трубочок, та на 5 день дитина не хотіла вже пити, набридло...
На постійній основі я б не купувала такі вітаміни, а от коли дитина хворіє (а в нас це часто) то дуже зручно давати пити рідину.
Будемо тестувати далі, можливо розпробуємо))
У відгука 1 коментар
kvitka20_07

Будем пробовать)

Сегодня забрали нашу посылочку, очень интересный вид витаминок надеюсь будут вкусные и полезные))
У відгука 0 коментарів
kvitka20_07

Цікавинка)

Ніколи не чула про вітаміни в трубочках, цікаво було б спробувати! А ще й з різними смаками, то взагалі круто, можна вибрати, що більше подобається)
У відгука 2 коментарі
kvitka20_07

TRONA sensetiv заслуговує окремого відгука

Я вже писала відгук про TRONA universal та TRONA color, цей же відгук я хотіла присвятити TRONA sensetiv.
Всі в кого маленькі(і не дуже))) діти знають як важко знайти ідеальний порошок для дитячого прання. Якщо добре пере плями, то тьмяніше сама сама річ, але частіше порошки просто не справляються з плямами, і тоді починається замочування, затирання, по 2-3 рази переш одну й ту саму річ... мами мене зрозуміють... Для тестування порошку в мене була ідеальна пора, ми приїхали з відпочинку від бабусі, яка живе в селі, а там ще й дощі пройшли! Прала все що бачила, штани, кофти, курточки, носки!!! все відіпралося на "відмінно". світла кофтина взагалі стала як нова. Я залишилась дуже задоволена! Гадаю, що ми будемо користуватися саме TRONA sensetiv для всієї родини.

Ще хочу сказати про запах, читаю відгуки і багато хто пише про приємний запах, але я йог не відчуваю, мені взагалі нічим не пахне, для мене це великий +, не люблю я хімічні аромати.
У відгука 0 коментарів