Galina_Mikhailovna
Galina_Mikhailovna
Новачок
Відгуки Galina_Mikhailovna
Коментарі Galina_Mikhailovna
Отримано лайків
0 Like
Galina_Mikhailovna
Як шкода що таке тестуванння завершилося. Тимчик ,дуже вдячний команді На пробу за таке смачне тестування . Ми підчіли на корм Royal Canin . Дуже смачний . якісний.сбалансованний ,але маленьким "-" є його ціна. Купую тепер в менших розфасовках .так як Тимчик відмовляється від більш дешевих кормів .\ По Тимчику,за момент тестування спостерігалося його активність,появилося вживання води , шерсть дуже мяка та шовковиста .а також вже не має такої "линьки" .В цілому ,дуже задоволенна за знайомство з такою компанією Royal Canin .Дякуютакож і порталу На пробу за довіру .Сподіваюсь ,ще не раз зможу протестувати цікаві як для сабе.так і для Тимчика новинки.
У відгука 0 коментарів
Galina_Mikhailovna
Доброго дня чудовій команді На пробу,а також всім читачам. От і минув ще тиждень тестування (і ласування) Royal Canin «Kitten» . По моїм спостеріганням, в Тимчика змінились ритми життя,він став більш жвавим, може довше гратись без сну. Порції нам вистачає на день , Тимчик вже не так жадібно їсть корм. По вигляду,то Тимчик став дуже пухнастим. на сонці шерсть блистить і стала більш мякою .Нам подобається Royal Canin «Kitten» ,після тестування я ще хочу спробувати рідкий корм Royal Canin .
У відгука 0 коментарів
Galina_Mikhailovna
Тимчик 4 місяці .насолода після смачної вечері)))
У відгука 0 коментарів
Galina_Mikhailovna
Хочу поділитись першими відгуками і враженням щодо нового для Тимчика корму Royal Canin «Kitten» . Отримала відправлення,пришла до дому і залишивши велику коробку .пішла мити руки,прийшовши побочала Тима на коробці(він вже сам зрозумів що це для нього) . І так ,розпакували ,мені сподобалось наповнення ,журнали (дуже люблю читати ,окреме спасибі вам від мене) , велика пачка корму ,контейнер ,дуже гарна книжка про кошеня ,пакет. По вражееням 6 1. Сподобавсь дизайн самого пакування корму, багато інформації на пакунку, гарні кольори,табличка в граммах добової порції для різного віку,склад зрозумілим шрифтом і розміром, . Також окремо сподобалось що зручною є застібка . 2. Дуже доречним був стакан-контейнер, так як містить шкалу дуже зручно розраховувати дозу корму денного. 4. Сподобалась книжка з паспортом кошеняти. Прочитавши дізналась багато корисного і нового для себе(наприклад,що котики їдять 15-17 разів на день ,і іншене менш цікаве) . Дуже гарно і продуманно зробленний в кінці паспорт кошеняти. 5.І саме головне, Тимка був у захваті від нового смаку і нової їжі, було важко відволікти від корму . для насищення Тимі потрібно менший обьєм цього корму ніж нашого попереднього корму. Іншими враженнями будемо ділитись вже пізніш ,поласуємо ще тиждень і напишемо.
У відгука 2 коментарі
Galina_Mikhailovna
Дуже рада ,і дякую вам за довіру протестувати з моїм кошенятком корм. Завтра отримаю посилочку ,і вже будемо дегустувати і ділитись враженнями.
У відгука 0 коментарів