Nastya Selezen
Nastya Selezen
Експерт
Відгуки Nastya Selezen
Коментарі Nastya Selezen
Отримано лайків
1 Like
Nastya Selezen

Кисіль

Ітак, що я можу сказати про кисіль від Dr. Oetker ? Це must have як мінімум на холодний період року! Він смачний, солодкий, насичений, вітамінний та зігріваючий) Різноманітність смаків не дасть приїстися цьому напою. Я просто обожнюю ці маленькі пакетики котрі готуються 30 секунд! Мій чоловік не любить густі напої але цей сподобався навіть йому)
Я знайша лише два мінуси для себе. Перший, це кісточки) Так через те що кисіль виготовлений з ягід, в малиновому є кісточки) І другий, це те що кисіль не зручно пити з термокружки) Він густий, тому погано витікає)
Дякую за це тестування, було супер смачно!)
У відгука 0 коментарів
Nastya Selezen

Кисіль від Dr.Oetker

Дякую сайту naprobu.ua та Dr.Oetker за можливість протестувати такий чудовий продукт. Я отримала свій набор та здивувалася різномаїттю смаків! Журавлина, лісові ягоди, полуниця, малина – це просто мрія дитинства!)
Кисіль в нашій сім’ї п’ю лише я тому готую його рідко. Як же мені сподобалася ідея порційного та швидкорозчинного напою. Тобто засипав у горня, залив кип’ятком і отримуєш гарячий солодко-куслуватий смаколик! Я взяла декілька пакетиків на роботу та отримала безліч запитань що до аромату з моєї чашки)
У відгука 0 коментарів
Nastya Selezen

Ентерол ІМУНО

Тестування Ентерол Імуно я вже закінчила. Тридцять днів, тридцять капсул і ось мій висновок. Загальне самопочуття в мене покращилося, адже незадовго до прийому цієї добавки помітила що маю мало сил, швидко втомлююсь. Зараз навіть вранці вставати трохи легше. Найбільший для мене плюс це покращення травлення. Після прийому їжі я не відчуваю тяжкості або дискомфорту. На зовнішності змін я не побачила адже в принципі не схильна до висипання на шкірі. Чи порекомендую я Ентерол? Так! Буду приймати при назначенню антибіотиків? Безумовно! Дякую сайту напробу за та цей досвід.
У відгука 0 коментарів
Nastya Selezen

Ентерол ІМУНО

Дякую сайту naprodu за можливість тестувати новий для мене продукт-Пробіотик Ентерол ІМУНО. Осіння та зимова пора це завжди виклик для організму. Імунітет потребує належної кількості вітамінів та мінералів. Так цей прибіотик позиціонують як помічник при назначені антибіотиків, але це не едина його функція. Маючи в складі корисні мікроелементи Ентерол ІМУНО допоможе підтримати Ваше здоровʼя і в міжсезоння і в холоди.
Зараз я не приймаю антибіотики, але маю частий контакт з хворими людьми. За перший тиждень я не відчула змін. Але ось після другого можу сказати що загальне самопочуття покращилося та стало більше енергії. До того ж Прибіотик сприяє травленню тому після прийому їжі не відчуваю дискомфорту.
Тестування продовжується, а я задоволена результатом.
У відгука 0 коментарів
Nastya Selezen
Всего пользовалась двумя марками стиральных машинок, первая - это Whirpool ( прослужила долго, но особой функциональностью не отличалась), вторая - Samsung ( пошел третий год службы, свои функции выполняет хорошо, но опять таки есть режимы которые были бы полезны, например "легкая глажка" или что-то типа "освежить" молчу уже об антиаллергия или пар). У подруги стиральная машина Electrolux, так она очень чувствительна к перепадам напряжения и вечером не дает постирать нормально, выбивает ошибку, интересно, есть ли здесь такое.
У відгука 1 коментар