tepgala
tepgala
Новачок
Відгуки tepgala
Коментарі tepgala
Отримано лайків
0 Like
tepgala
Дуже хороша та потрібна річ в дома кожної господині , але нажаль вже вдруге розігрують пральну машинку для тестування. Нажаль для мене, тому, що хоч ми купили і б/у машинку (економимо), але майстер дивився і сказав, що вона ще нам довго "прослужить" бо виготовлена у Німеччині, а от чого насправді мені дууууже вже потрібно, так це газова плита з електричною духовкою, але нажаль чомусь такі речі для розіграшу тестування не дають. Але я чекаю.... На машинку не реєструюсь, тому, що потреби не маю ))). Тому всім , хто зареєструвався -УДАЧІ !!! А я чекаю...на своє ((
У відгука 3 коментарі
tepgala
УРА!!! Нарешті КРУТИЙ проект. Звичайно шкода , що експертів буде вибрано тільки 5 (дуже велика ймовірність не ПОПАСТИ) АЛЕ вкотре будемо сподіватись та надіятись на те ,що саме нашій сім"ї поталанить протестувати ТАКОГО КРАСУНЧИКА. Хоча я надаю перевагу техніці SAMSUNG і єдине ,що мене не тішить у моєму старенькому холодильнику - це те ,що безквітні тістечка (які любить моя сім"я) "натягують" у холодильнику посторонні запахи. Але всім бажаю УСПІХІВ і попасти у п"ятірку ЩАСЛИВЧИКІВ!!!
У відгука 1 коментар
tepgala
Дівчата- вітаю усіх хто у списку учасників!!!! (мені вкотре не повезло). Бажаю гарного весняного настрою та хорошого результату при тестуванні. Очікую пошвидше правдивих відгуків- обов"язково буду стежити (зацікавила дана продукція)
У відгука 0 коментарів
tepgala
Дуже вчасно такий проект від Nivea. Адже зараз наше волосся дуже потерпає від морозів. вітру і холоду. Під шапкою волосся жирніє, а кінчики електиризуються та ламаються. Раніше не користувалась їхніми шампунями ,спробувала крем "лице Nivea" - не підійшов , мені зажирний, а ось чоловік постійно користується гелем для бриття (підходить і якість і ціна). Бажаю всім, кому дуже необхідно, попасти в список експертів . Я також за себе тримаю кулачки - а ось повезе ))))
У відгука 0 коментарів
tepgala
ВІТАЮ всіх кому випала нагода тестувати корм для своїх улюбленців. Я нажаль вкотре не була в списку обраних , а дуже хочеться ..... Бажаю всім гарно протестувати даний продукт і чекаю щирих та правдивих відгуків.
У відгука 1 коментар