Алина Полевничая
Алина Полевничая
Експерт
Відгуки Алина Полевничая
Коментарі Алина Полевничая
Отримано лайків
24 Like
Алина Полевничая

Кисіль як в дитинстві у бабусі

В нашій сім’ї такого напою, як кисіль, ніхто і не готував. А тут вирішили дегустувати всією сім’єю з 3 осіб. Спосіб приготування зазначено на упаковці. Дуже зручно у використанні порційного киселю. Швиденько залив кипяточком і готово. Смак дійсно як в дитинстві у бабусі. Насичений колір. Дуже порадувало те що присутні кусочки ягід. Всім сподобався, будемо купувати надалі.
У відгука 0 коментарів
Алина Полевничая

Протестували дитяче харчування Коко від Нашої Ряби

Так швидко пролетіло наше тестування дитячого харчування Коко від нашої Ряби. Довподоби нам ніжне м’ясо. Також суп пюре з куркою та гарбузом. На смак як приготовлене вдома з любов’ю. Дуже зручно взяти з собою в гості та на прогулянку.
У відгука 0 коментарів
Алина Полевничая

Вже встигли посмакувати ніжною курочкою

З трьох отриманих варіантів встигли спробувати ніжку курочку. На смак як по домашньому, зроблено вдома. Наша маленька принцеса більш смакую кусочки, але це м’ясне пюре їй до вподоби. Баночка з милим купчатком взагалі чудесно, ще й погралися з баночкою. Це круто що український виробник з такою якістю. Ніжну курочку буду купувати в дорогу.
У відгука 0 коментарів
Алина Полевничая

Класне тестування

Нам 9 місяців полюбляємо м’ясні продукти, тож думаю сподобається і новинка
У відгука 0 коментарів
Алина Полевничая

Відгук про вітамінний комплекс Премама Дуо

Під час вагітності організм майбутньої мами потребує додаткову підтримку. Для мене був найкращий варіант вітамінів Премама Дуо в склад яких входить 21 вітамін, які так необхідні при плануванні вагітності, вагітності та в період лактації.
Познайомилася я з ними під час тестування, до цього приймала інший препарат від якого мене трішки нудило. Під час прийому вітамінів Премама Дуо ніяких поточних ефектів я не замітила, навпаки самопочуття покращилося. Прилив сил і енергії. Волосся перестало випадати. Тому я придбала і надалі препарат. Планую приймати й під час лактації.
У відгука 1 коментар