Mashali
Mashali
Експерт
Відгуки Mashali
Коментарі Mashali
Отримано лайків
26 Like
Mashali

DentaLife – ласощі для догляду за порожниною рота у собак

Продовжується тестування продукції нашою Мартою. Через те, що собака досить молода, десь 2,5 роки і харчуєтсья переважно сухим кормом проблеми з сильним зубним каменем в неї і не було, але запах з пащі зник, і зуби однозначно стали чистішими.
Смаколики сподобалися не лише Експерту, але й хазяїну - вони не мають різкого аромату, запах нейтральний, трохи злакови, розмір паличок - великий, не губляться.
Ще ми провели невелику рекламну акцію серед собачих друзів і пригостили їх ласощами. Сподобалося всім одноголосно, бо у всіх власників песиків, незалежно від віку і породи, є бажання бачити свого улюбленця здоровим, покращувати його життя!
У відгука 0 коментарів
Mashali

DentaLife – ласощі для догляду за порожниною рота у собак

Отримала на Новій Пошті посилку з ласощами для собаки. Спочатку, здивувалася об'єму посилки, але як відкрила, стало зрозумілим, що ці ласощі немаленькі, а такого розміру "взяв у руку, маєш річ" :)
Одразу ж розпакувала і пригостила головну тестувальницю проєкту - маю сказати, що Марта - дама достатньо перебірлива, сухий корм їсть із вмовляннями, різні собачі смаколики може спробувати, частіше за все без особливого задоволення, а може взагалі розвернутися та піти геть.
DentaLife їй дуже сподобався, одразу взяла і почала їсти, я навіть не встигла засікти скільки часу вони гризла цю паличку))
Перша проба успішна. Тестуємо далі....
П.С. от би й в людей так було - їж щось смачненьке, а зуби стають здоровіші )))
У відгука 1 коментар
Mashali

Альфлорекс. Відгук другий

Прийом Альфлорексу триває вже третій тиждень. Погіршень у самопочутті я не відчула, відчуття були досить рівними, а от покращення бачу. Перед критичними днями зазвичай маю одиничні проблеми із шкірою - цього місяця все пройшло без жодного прищика, робота кишківника налагодилася - жодних бурлінь в животі, хоча я їла й прості вуглеводи на кшталт ягід чорниці, ожини й кукурудзу, і звичайну їжу, що останнім часом, до прийому Альфлорекс, приносило жахливі больові відчуття. Крім того, нормалізувалися випорожнення кишківника, без діарей і закрепів.
У відгука 0 коментарів
Mashali

Початок тестування

У мене є правило - я завжди подаю заявки лише в ті проєкти, які мені насправді цікаві, потрібні. Так сталося, що десь місяць тому мій кишківник вирішив щось змінити у своїй роботі, і життя стало не надто зручним (здуття, бурління, часті випорожнення), аж тут і реєстрація на тестування "Альфлорекс" розпочалася - судьба, не інакше.
Два дні тому отримала посилку, вивчила інструкцію до препарату і розпочала щоденний прийом.
Коробка з препаратом дуже приємна, важка, металічна, беручи до рук відчуваєш, що це "не забавка".
Капсули невеликого розміру,явно зручно для ковтання тими у кого з цим бувають проблеми, жодних сторонніх ароматів ні від банки, ні від капсули у ротовій порожнині я не відчула. Про ефект говорити ще зарано, препарат точно не додав дискомфорту чи проблем ;)
У відгука 1 коментар
Mashali

Желфікс

Готування джемів і вареня, то невід'ємна частина літа. Але часто рецепти вимагають від господині приділяти багато часу не тільки підготовці і обробці ягід, а й саме приготування. Можу сміливо сказати, що тепер не буду звертати увагу на рецепти, де треба щось довго варити і відстоювати, варити ще раз і так далі...
Желфікс 3:1 дозволив мені приготувати смачне вареня дуже швидко, а консистенцію і смак викликали в мене бажання ділитися цим знанням з подружками. В три рази менше цукру-це просто знахідка для тих, хто слідкує за фігурою і здоров'ям зубів.
П. С. А у звільнений час ми всією родиною поїхали відпочивати і кататися на каяках) желфікс прикрашає життя новими барвами і емоціями.
П.П.С. Вибачаюся, але фотографії вчора не додалися, мабуть на безлюдних островах інтернет не витримав фотографічного навантаження))
У відгука 1 коментар