LudmilaPas
LudmilaPas
Новачок
Відгуки LudmilaPas
Коментарі LudmilaPas
Отримано лайків
5 Like
LudmilaPas

Заповнення звіту

Доброго дня! Вчора заповнила звіт по тестуванні. Напишіть, будь ласка, чи все ок? Хорошого дня
У відгука 1 коментар
LudmilaPas

Спробували сухий корм Purina One Mini Active

4+
#naprobu_Purina_ONE #Purina_ONE_dog Ми у захваті від сухого корму Purina One Mini Active! Наш улюбленець Кузя дуже активний і подвижний. Не просто підібрати корм, який би задовольняв його смаку та апетиту. З цим завданням чудово впорався сухий корм Purina. Уже 2 тижні Кузя з апетитом смакує сухий корм (обов'язково біля мисочки з кормом є вода). Помітили, що Кузя став більш активним, має хороший постійний апетит та веде себе дуже подвижно. Рекомендую корм друзям та знайомим, з якими зустрічаюсь під час прогулянок.
У відгука 0 коментарів
LudmilaPas

Спробували мокрий корм Purina

На прогулянці спробували мокрий корм Purina з куркою, морквою та зеленою квасолею. Наш Кузя у захваті! Маю відмітити, що корм має досить приємний запах (без явних штучних домішок), маленькі шматочки якраз для маленького ротика нашого кудлатого улюбленця. Корм прийшов свіжим. Кузя залюбки з'їв увесь корм до останнього шматочка! Мені сподобався його апетит та хороший настрій, з яким ми продовжили прогулянку далі.
У відгука 2 коментарі
LudmilaPas

Набір для тестування отримала

Сьогодні забрала посилку з кормами для тестування. Дякую! По складу набору все як у описі проекту, також порадували веселі наклейки. Додаю фото посилки та переходжу до тестування:)
У відгука 0 коментарів