Diana007
Diana007
Новачок
Відгуки Diana007
Коментарі Diana007
Отримано лайків
1 Like
Diana007

Желе для тортів від DrOetker???

Нарешті торт? та чізкейк? з желе вийшли просто ідеальними. Раніше завжди доводилося довго чекати поки вони застигне. А желе від DrOetker застигло всього за кілька хвилині виявилось неймовірно смачним. Також спробувала додавати його в сир для чізкейку і результат мене дуже порадував, чізкейк краще тримав форму.
На тортах з пісочного тіста желе теж себе відмінно показало. Залишилося ще кілька пакетиків і я вже з нетерпінням чекаю, коли зможу приготувати ще щось смачненьке. Думаю, що в майбутньому також його купуватиму, адже це желе значно спрощує приготування десертів. Дякую за можливість тестувати таку чудову та якісну продукцію.
У відгука 0 коментарів
Diana007

????Смачне варення за кілька хвилин з Желфікс

Продукцією DrOetker користувалася вже давно, але Желфікс для варення спробувала вперше і не пожалкувала, адже цей продукт значно спрощує процес приготування. Мені дуже сподобалося варити варення з Желфікс. Воно виходить набагато яскравіше ніж зазвичай, з більш яскравим ароматом і чудовою консистенцією, а вариться всього кілька хвилин.
За допомогою Желфікс готувала варення з малини, вишень, полуниці, а ще вирішила поекспериментувати і приготувала джем з бананів та лимону, він вийшов просто неймовірний ?
Дякую проекту Naprobu за змогу тестувати таку смачнючу продукцію. ?
У відгука 3 коментарі