rypyashok
rypyashok
Новачок
Відгуки rypyashok
Коментарі rypyashok
Отримано лайків
0 Like
rypyashok
Також ми спробували проекспериментувати желфікс на яблуках. Найкраще впорався желфікс 2:1. Суміш була досить густою та желейної консистенції. Також завдяки тому що з желфіксом не потрібно довго варити то яблука залишися в своєму кольорі. Вирішили залишити цю смакоту на зиму. Дуже дякую за таку чудову можливість спробувати новинку.
У відгука 0 коментарів
rypyashok
Сьогодні вирішила приготувати апельсиновий джем також за рецептом виробника. Желфікс 2:1 і справді економить цукор і завдяки цьому залишається свіжий смак апельсину та колір після кипіння не змінюється. А ще желфікс економить час, адже звичне варення з декількома підходами можна варити годинами, а з допомогою желвіксу вистачає 1-1,5 год. Тому желфікс буде ідеальним продуктом для приготування варення, джемів і т.д. тим господиням у яких досить тісним графіком.
У відгука 0 коментарів
rypyashok
Хочу поділитися, своїм першим приготуванням вишневого джему із використанням желфіксу. Експеримент був досить цікавим. Для приготування я використовувала рецепт що надійшов разом з набором. Та була приємно здивована що завдяки желфіксу мій джем одразу після кипіння набув желейної консистенції. Із складових що входили до рецепту, самої маси вистачило на три баночки, дві ми залишили на зиму, а третю щоб поласувати тепер. Смак у вишневого джему неймовірно смачний, аж виникає велике бажання з'їсти цілу баночку за один раз.
У відгука 0 коментарів
rypyashok
Отримала посилочку. Дуже потішив набір. Вже не терпиться поскоріше приготувати джем. В планах готування вишневого джему за рецептом що входив до набору. Це мій перший набір на пробу дуже приємно брати в такому участь.
У відгука 1 коментар
rypyashok
Типові Тимкові вихідні, відпочинок на "подушці-грілці" :D
У відгука 0 коментарів