Аліна Веремієнко
Аліна Веремієнко
Експерт
Відгуки Аліна Веремієнко
Коментарі Аліна Веремієнко
Отримано лайків
17 Like
Аліна Веремієнко

Проблема з заповненням звіту

Підкажіть будь ласка чи всім вдалось заповнити звіт? В мене проблеми виникають. Якщо в особистому кабінеті натиснути на проекти, а потім під тестуванням натискаю "заповнити звіт", то перекидає на основну сторінку тестування. Звіт не відкриває. Пробувала і з іншого телефону і ноутбука. Ситуація не змінилась
У відгука 4 коментарів
Аліна Веремієнко

Лісові ягоди - то любов

Нарешті можу поділитися своїми враженнями від тестування швидкорозчинних кісілей. З усіх смаків найбільше сподобався смак "лісові ягоди". В приготуванні мені було замало 175 мл води на порції, тому я ї збільшила. Заливати кісіль потрібно дуже гарячою водою, бо якщо буде не такою гарячею, то кісіль "не завариться".
У відгука 0 коментарів
Аліна Веремієнко

Кісіль для начинки торта

До цього тестування для мене кисіль був напоєм, який вариться з ягід і додаванням крохмалю. Проте на порталі в коментарях я прочитала про такий собі "лайфхак" -додавання кіселю до начинки в торт "Монастирська хата". І чесно скажу, я чекала посилочку, щоб спробувати кісіль саме так і не пекла той торт, хоч давно і планувала) В наших магазинах, на жаль, мені поки що він не попадався.
Поділюсь як я готувала саме начинку.
Вишню без кісточок помістила у миску, додала цукор, хоча краще цукрову пудру (тоді сік буде не так виділятися), ретельно перемішала та залишила так приблизно на годину. Потім вишні висипала на друшляк, щоб позбутись зайвого соку. Коли вся рідина стекла, то додала сухий швидкорозчиний кісіль зі смаком лісових ягід. На 1 літрову банку вишень у мене пішло 2 пачечки кіселю. Поки вишня настоювалась, почала підготовлювати тісто. В мене було готове тісто філо. Коли в домі маленька дитина, то воно дуже виручає! Буквально одразу побачила, що начинка з вишень стала досить густою, кожна вишенька була ніби в "паніровці". А аромат просто не передати. Потім виклала вишні на тісто і згорнула трубочки. Поставила випікати.
А тепер саме найбільше, що мені сподобалось. Завдяки кіселю під час випікання вишня не витікала зовсім!! Бо раніше, коли я готувала такий торт, в тій вишні в мене було все деко і дуже сильно той сироп, що витікав, пригорав. Чесно кажучи, я не очікавала на такий ефект.
Але найбільше моє здивування все ж таки було це смак!! В самому торту вишня залишилась такою ж цілою і густою. Наче дійсно в середину поклали готовий кісіль, а не окремі ягідки. А смак вишні в поєднанні з кіселем із лісових ягід додав нотку незвичності. Адже всі звикли, що там має бути лише смак вишні.
Я не пам'ятаю хто саме написав про цей лайфхак у коментарях, але я вам дуже вдячна. Тепер торт "Монастирська хата" буду пекти лише з додаванням кіселю різних смаків
У відгука 1 коментар
Аліна Веремієнко

3 тижні тестування

Три тижні тому завдяки порталу стала експертом у тестуванні пробіотику Ентерол ІМУНО. І хочу поділитись своїми враженням...і це зовсім не для реклами цього препарату, бо сама ним ніколи і не користувлась) Для мене це новий препарат, але як виявилось став дуже дієвим. Адже він містить не лише пробіотики, а й вітаміни. А після хвороби це саме те що було потрібно! Невеликий розмір капсул, компактна упаковка, зручний спосіб застосування, м'яка дія на симптоми - це лише частина позитивних відгуків, які я можу залишити. На жаль, пропити повний курс не встигаю через те що була затримка з відправленням посилочок. Але про загальну картину вже зможу написати. Препарат на всі 100% виконав свої функції, які були зазначені в інструкції.
Рекомендований як додаткове джерело вітамінів С, D3 та макроелементу цинку. Сприяє відновленню балансу мікрофлори кишечнику, зокрема при його порушенні внаслідок лікування антибіотиками; сприяє підвищенню імунітету та опірності організму до інфекцій. Має антиоксидантні та антитоксичні властивості.
У відгука 0 коментарів
Аліна Веремієнко

Отримали посилочку

І ми отримали посилочку із смакотою. Дуже порадувало, що кожного смаку по 3 штучки, якраз для нашої сім'ї спробувати кожному)
У відгука 0 коментарів