nazar30
nazar30
Новачок
Відгуки nazar30
Коментарі nazar30
Отримано лайків
2 Like
nazar30

Завершення тестування корму Purina One

На жаль,скоро пролетіло тестування корму,але навіть через два тижні замітні зміни у кота. Раніше також харчування було комбіноване різних виробників (і дорожчих,і дешевших),але був неприємний запах з ротової порожнини та в туалеті. Тепер після двох тижневого комбінованого харчування кормом Purina One цей нюанс зник. Висновок,що комбіноване харчування для котів корисне,але з кормом Purina One воно стало і якісним,тобто зник зарах з ротової порожнини кота та й запах в туалеті. Реально, став більш активнішим,стан шерсті покращився,і пропали постороні запахи. Однозначно рекомендую і сам буду продовжувати купля ти продукцію від Purina One та всім рекомендувати.
У відгука 3 коментарі
nazar30

Тестуємо корм Purina ONE® вже більше тижня

В улюбленця появився кращий апетит і після прийому їжі (м"ягкого та сухого корму) нема такого,що типу з"їв і вернув. Так часто було з м"ягким кормом інших виробників. Не знаю,як у інших учасників,але замітив,що кіт став більш активним та грайливим. Щодо туалету,то запах зменшився.
У відгука 1 коментар
nazar30

Purina One

Всім доброго дня. Вперше випала нагода брати участь у тестуванні. Головне тестування не я сам проходжу,а моєму Брабусу коту пощастило поласувати і протестувати корм. Чесно,якось неочікував таку велику кількість корму,але дуже приємно,що котику так перепало. У посилці був і сухий корм,і вологий. Ми розпочали з вологого. Коли відкривав пакетик,дуже смачно запахло,не було ніякого посторонього чи неприємного запаху. Чесно,неочікував,що той пакетик мій кіт зразу весь з"їсть,бо переважно інші вологі корми залишає. Будемо тестити і далі,та залишати відгуки. Дякуємо за можливість брати участь. Всім приємного тестування.
У відгука 4 коментарів
nazar30

Корм

Наш ждун очікує на посилочку. Радію,що потрапили на тестування. Це вперше,дякуємо. А коли відправлять посилку?
У відгука 4 коментарів