takarai
takarai
Знавець
Відгуки takarai
Коментарі takarai
Отримано лайків
2 Like
takarai

Каші для ланчу в саше АХА

Гречка з грибами не сподобалася ні мені, ні другу, який тестував другий пакетик. По факту це не звична нам гречка, як на фото с з пакетику, а гречані пластівці швидкого приготування. У них дивний, наче борошнистий присмак. Також є овочі 7,1% (морква, паприка червона, паприка зелена, гриби сушені), і зелень (цибуля сушена, зелень петрушки, цибуля – порей сушена). Гриби ледве відчуваються, а за їх присутність відповідає ароматизатор. Причому він довольні різкий та синтетичний.

Набагато більше сподобався кус-кус. У складі овочеве асорті (морква сушена, томати сушені, паприка червона, пастернак сушений), але переважає смак саме перцю. Без ароматизаторів, смак лагідний та приємний.

Обидві порції дуже маленькі. Я їм невеликими порціями, але навіть для мене було занадто пусто. Щоб накормити здорову, працюючу людину, знадобится не менше трьох таких пакетів.
У відгука 1 коментар
takarai

AXA SOFT Гранола з ягодами та йогуртом

З точки зору смаку гранола просто відмінна. Вона хрумка, але не тверда, пластівці не пересолоджені. Ягід не так багато, але вони додають достатньо приємної кислинки. Я їла з натуральним йогуртом без добавок, було ну дуже смачно. При цьому ягоди начебто розчиняються у самому йогурті.

З точки зору користі гранола, на мій погляд, на три бали. У основі вівсяні пластівці, до них претензій не може бути. Але діла один за один йдуть пальмова олія, глукозно-фруктозний сироп, цукор. Для мене це вагомий мінус. Тим паче, що у кінці списку усе ж таки є мед. Тобто, підсолодити можна було і ним, а не цукром.

Білі вкраплення - це йогуртові монетки. Особливого впливу на загальний смак вони не мають.

З ягід тут чорниці 1,5% від загальной маси, вишня 1,5% та лохина 0,5%.

У підсумку. Це дійсно дуже смачно. А для тих людей, кому не доводитися вилучати цукор зі свого раціону, ще й корисно. Але для мене наявність цукру важлива, тому, на жаль, максимальний бал продукту поставили не можу.
У відгука 3 коментарі
takarai

Фінал

Підійшло до кінця тестування продукції #HellEnergy від сервісу #naprobu .
Відкриттям стало те, що енергетики виробляють в Угорщині, а не в Україні.
У цілому, мене цікавила різниця між недорогими енергетиками та, припустимо, Ред Булл. Відверто скажу: конкретно на смак я їх не зможу відрізнити. Зовсім.
Щодо складу напоїв, то також складно зробити висновок, тому що основа усюди однакова - кофеїн, деякі амінокислоти, вітамині групи В. У #Хелл активних речовин подекуди навіть більше. Але чому різниця у ціні така велика? Можливо, у дорогих енергетиків якість складових вища? Це ми, на жаль, не дізнаємось.
Смаки. Усі, окрім класичного, більш-менш однаково сподобались. Хоча апельсиновий має найбільш натуральний присмак.
І, звичайно, ефект. Він такий же, як і від порції кави. Тобто, якщо працювати треба, а кава вже не лізе, то варіант припустимий.
Результатами тестування, загалом, задоволена.
У відгука 1 коментар
takarai

Друга частина: Strong Focus та Classic

Про Классік особливо нічого не скажеш. Звичайний смак, який є у всіх інших енергетиків. Щодо складу, то у кожній пляшечці, окрім комплексу вітамінів групи В, міститься 80мг кофеїну, що трохи менше, аніж у порції кави. Також 1г важливої амінокислоти - таурину.
Фокус виглядає набагато цікавіше. Заявлено концентрати соків апельсину, манго, а також ароматизатор Тутті-фрутті. По факту я відчуваю лише апельсин, але цього достатньо для того, щоб напій добре освіжав.
У складі є аскорбінова кислота, магній, л-карнітин. Непогано.
У відгука 0 коментарів
takarai

Перша частина: Strong Apple та Strong Red Grape

Склад цих двох видів (детальніше розгляну у підсумковому пості) відрізняється лише ароматизаторами, плюс до цього - у виноградному є натуральні барвники. До речі, була впевнена у тому, що виноградний мені сподобається, а зі смаком яблука - ні. Просто загалом не люблю цей смак. Тому здивувалась, коли виявилось, що яблучний енергетик напрочуд смачний. Виноградному ж плюс за те, що такого смаку, здається, у іншим марок немає.
Помітка Strong означає, що напої містять збільшену кількість кофеїну - 96мг на банку. Тобто, я повноцінна порція кави.
У відгука 0 коментарів