mily88
mily88
Знавець
Відгуки mily88
Коментарі mily88
Отримано лайків
4 Like
mily88

Тестування, 2 етап

Доброго дня!
В цьому відгуці я хочу розповісти про дію препарату "Альфлорекс" протягом двох тижнів. Дякуючи Богу, самопочуття не змінилося: за весь період тестування я не відчуваю здуття, коліків в животі, важкості після їжі, проблем з туалетом. Звичайно, працездатність трохи підвищилась, оскільки хвороба не дає в повній мірі поглинути в роботу. У комплексі з проносним рослинним препаратом "Альфлорекс" взаємодіє добре, побічних реакцій не було помічено. Сподіваюсь, що ефект дії препарату не зникне разом з припиненням прийому.
У відгука 1 коментар
mily88

Альфлорекс

Вітаю!
Після 10 днів тестування препарату можу сказати, що рішення взяти участь у проекті було вірним: немає відчуття важкості та загазованості кишківника, закрепів, значно легше ходжу до дамської кімнати. Кожного вечора я приймаю таблетку Сенаде, і у поєднанні з Альфлорекс зранку є помітний прогрес. Побічних реакцій організму не було, печія не турбує. Дієти не дотримуюсь, але намагають не вживати засолоне, засолодке, закопчене. Раціон харчування не змінювався. Сподіваюсь, на такий самий перебіг тестування і надалі.
У відгука 0 коментарів
mily88

Початок тестування

Добрий день!
Дякую адміністрації проєкту за можливість тестування "Альфлорекс" - підтримка чутливого кишківника. Отримала посилку. Лист зі списками учасників на пошті "загубився" серед інших, тому смс з пошти було несподіваним. Після ретельного вивчення способу прийому, напишу відгуки, як саме БАДи сприяють покращенню роботи кишківника, і чи є ефект взагалі.
Всім бажаю здоров'я.
У відгука 0 коментарів
mily88

О гранолах с орехами и карамелью

Хочу поделиться мнением о гранолах с карамелью. Может быть, из-за того, что не очень люблю карамель, для меня эта гранола оказалась слишком сладкой. Несмотря на это, орехи отлично вписались в блюдо. На мой взгляд, эту оранолу нужно заливать либо кефиром, либо не сладким йогуртом, чтобы уравновесить вкусы.
У відгука 0 коментарів
mily88

О гранолах с ягодами

Добрый день. Хочу оставить отзыв о гранолах с ягодами. Своим набором я поделилась с сестрой, которая любит мюсли в любом виде. Она заливала гранолы и водой, и молоком. С молоком получилось вкуснее, не так пресно. Плюс сама гранола растворилась лучше. Понравился вкус ягод- кисло-сладкий)
У відгука 0 коментарів