koshka
koshka
Новачок
Відгуки koshka
Коментарі koshka
Отримано лайків
0 Like
koshka
Так ждала и опять не попала...
У відгука 1 коментар
koshka
Раніше не користувалася жодним з продуктів Sensodyne. Протестувавши продукцію Sensodyne від сайту На Пробу відкрила для себе нового улюбленця. Дуже сподобався результат : зникла чутливість, кровоточивість; менше зубного нальоту, біліші зуби, тривала свіжість. Зрозуміла, що не правильно підбирала зубні щітки, які дуже травмували ясна ( дуже сподобалась її м'якість і розмір). Тепер в моїх планах спробувати інші продукти Sensodyne ( зубні пасти, щітки, ополіскувач). Дякую сайту за можливість взяти участь у цьому тестуванні!
У відгука 0 коментарів
koshka
Тестую Sensodyne вже майже два тижні. Час підвести підсумки. Плюси : - швидка дія; - знижує чутливість зубів і біль пов'язаний з нею; - має приємний м'ятний смак, запах; - надовго зберігає свіжість; -зуби стали білішими; - економна; - м'яка зубна щітка, яка добре вичищає , оскільки гарно проникає в усі ділянки ротової порожнини. Мінусів не виявила. Є невеличке побажання : особисто мені не вистачало подушечки для чищення язика. А так все сподобалось. Саме головне паста єфективно і швидко впоралася зі зниженням чутливості. Буду далі користуватися й рекомендувати Sensodyne .
У відгука 0 коментарів
koshka
Набором дуже задоволена. Годинник добре допомагає контролювати час чішення зубів. Зубна щітка з комфортом робить свою роботу. Паста добре наноситься, її потрібно не багато, що робить її економною. Результат від використання добре помітний як зовні, так і за власними відчуттями : зуби стали більш білішими, біль і чутливість зникла, тривале відчуття свіжості. З задоволенням продовжу користуватись пастою і щіткою Sensodyne.
У відгука 0 коментарів
koshka
Тестування продовжується. Вже пройшло 10 днів експерименту. Чутливість зникла, а це особливо помітно влітку, коли вживаєш велику кількість продуктів, таких як морозиво, фрукти, холодні напої. Зникла кровоточивість ясен. Помітні зміни на зубній емалі - стала білішою. Паста захищає від появи зубного нальоту. Паста швидкодіюча з тривалим єфектом. Що до консистенції зубної пасти, то вона є золотою серединою - паста не є рідкою і не густа - зручно наносити на щітку. Зубна щітка з м'якими щітинками не травмує ясна, завдяки маленькому розміру зручно проникає у важкодоступні місця.
У відгука 0 коментарів