Ксения Дзыма
Ксения Дзыма
Новачок
Відгуки Ксения Дзыма
Коментарі Ксения Дзыма
Отримано лайків
4 Like
Ксения Дзыма

Вітамінний комплекс "ПреМама Дуо"

Всім привіт! Підходить до кінця моє тестування вітамінів ПреМама Дуо.
Приймати почала на останньому місяці вагітності,планую придбання нової упаковки та продовжити вживання і під час ГВ.
Загалом результатом задоволена!
Покращився стан нігтів та їх активний ріст. Волосся має гарний вигляд та має менше ламкості і випадіння. Безсоння продовжує мучити,але в день відчуваю себе активною і не втомленою,що дуже дивує дивлячись на нічні недосипи. Дратівливість і переживання турбують дуже рідко.
Побічних ефектів не спостерігала.
У таблеток не було неприємного присмаку і проблем з вживанням.
Перед цим приймала інший вітамінний комплекс,але результатів таких не було,а дратівливість зашкалювала. Тож рекомендую зі своїм лікарем порадитись з приводу прийому саме ПреМама Дуо під час вагітності.
Сайту на пробу вдячна за можливість участі в тестуванні вітамінного комплексу ПреМама Дуо для майбутніх мам :)
У відгука 0 коментарів
Ксения Дзыма

Вітаміни ПреМама дуо

Вже пройшло 10 днів з моменту прийому вітамінів ПреМама Дуо.
В першу чергу отримала рекомендації в свого лікаря, так як раніше не приймала такі вітаміни. Отримала згоду та рекомендації щодо дозування.
Приймаю в день 1 таблетку та 1 капсулу. Розміри нормальні,приймати не важко . По складу містять багато вітамінів(зробила фото) та компонентів корисних для організму. Так як зараз наш організм втрачає багато вітамінів та енергії такий комплекс є найкращим помічником. Які зміни відбулися?!
1.До прийому була сильна ламкість нігтів,зараз такого немає,що не може не радувати,нігті мають гарний вигляд.
2. Набагато зменшилось випадіння та ламкість волосся,від цього я в захваті))) Навіть до вагітності більше було ламкості ніж зараз.
2. Відчуваю прилив енергії,до цього була постійна втома.
3. Нажаль є проблеми зі сном, поки що змін не має( Але це може залежати вже від терміну.
Комплексом вітамінів задоволена і буду приймати й надалі. Також рекомендувати своїм подругам)
Вдячна сайту на пробу, що маю таку можливість))
У відгука 7 коментарів
Ксения Дзыма

Дбайлива турбота : вітамінний комплекс ПреМама Дуо для майбутніх мам

Сьогодні отримала посилочку! Дуже рада,що маю можливість приймати участь в проекті. Я на 9 місяці вагітності,вітамінчики зараз дуже необхідні😉 Впевнена,що результатом буду задоволена і залюбки поділюсь враженнями з подругами та майбутнім мамами❤️
У відгука 0 коментарів
Ксения Дзыма
Добрый день! Вот и я получила долгожданную посылочку Dr.Oetker. В посылочке три пакетика "Желфикса" с пектином из цитрусовых и три пакетика с пектином с яблок, три пакетика лимонной кислоты,наклейки на закрутку(что очень удобно),карточки с рецептами джема(еще не успела,но обязательно попробую). Я раньше никогда не пробовала делать варенье! Это первый мой опыт и мне очень понравилось:) Варенье у меня из малины,это мое любимое!!! Живу в городе,поэтому за малинкой ездила к родителям в село. Собрав малинку и очистив ее от хвостиков я приступила к эксперименту! Очень удобно что с другой стороны пакетика с Желфиксом есть подробная инструкция по его применению,которой я и воспользовалась. Перед тем как начинать готовить варенье я помыла и приготовила баночки. Малину высыпала в кастрюлю. Желфикс смешала с 2 ст.л.сахара и высыпала в малинку. Постоянно помешивая варенье довела до кипения, добавила остаток сахара. После того как варенье еще раз закипело и проварила 3 мин. и сняла с плитки. Разлила по баночках и закрыла крышками. Вроде и не очень сложно готовить варенье,а я то думала... Мне понравилось варить варенье с Желфиксом,пару упаковок оставила маме на закрутку и хочу еще сделать варенье с яблок и персиков. Спасибо сайту na-proby за такую возможность !
У відгука 1 коментар