ana.stasia_knysh
ana.stasia_knysh
Новачок
Відгуки ana.stasia_knysh
Коментарі ana.stasia_knysh
Отримано лайків
0 Like
ana.stasia_knysh
Очень бы хотелось испробовать данный продукт, так как нахожусь как раз в том возрасте, когда уход за кожей очень необходим и труден в подборе.
У відгука 0 коментарів
ana.stasia_knysh
Розпочинається другий тиждень тестування Судячи з повденіки кішки - корм іде на ура. Вона досі з нетерпінням чекає своєї порції та швидко їсть майже усю добову норму за раз. Дійсно простежується збільшення потреби у воді, тому ємності з водою тепер у нас є по всій квартирі) Кішка не відмовилась від вживання інших основних страв, таких як м`ясо, молоко (дуже багато хто жаліється на те, що коти починають їсти лише сухий корм з віком). Ніяких побічних ефектів досі не було. Травлення в порядку, з туалетом проблем немає. Шерсть трохи втратила свого блиску. Можливо це пов`язано зі збільшенням кількості підшерстку на холодну пору, який сам по собі не має блиску і "пушить" усю іншу шерстку.
У відгука 0 коментарів
ana.stasia_knysh
Завершується перший тиждень тестування корму. Враження від корму залишаються стабільно хороші. Ми притримуємось рекомендацій, вказаних в інструкціях і не підвищуємо дозування корму на добу, даємо максимально 30-40 грам. Вважаю, що таке дозування має бути нормовим не лише для Опті Міл, а й для інших сухих кормів, оскільки даний тип харчування не повинен залишатись для пухнастих друзів єдиним в раціоні. Корм комбінуємо з ковбасою, сирим м`ясом. Стан кішки порівняно з початком тестування залишився незмінний: шерсть блискуча та гладка, нормальна активність, туалет в нормі. Помітили підвищену потребу у воді. Корм за тиждень не проївся, їсть досі з великим апетитом та випрошує, коли чує запах. Давали корм знайомим на пробу - їх кіт відмовляється їсти корм без наявності поруч достатньої кількості води і відмовився від попереднього свого сухого корму. Окрему увагу зверну на так званий "рідкий корм" в брикеті. Дали спробувати невелику частину пакетика - кішка з задоволенням виїла соус у якому міститься корм, але сам корм їсти не стала. Ми помічали це і з іншими марками корму, тому , скоріше за все це є просто примха кішки.
У відгука 0 коментарів
ana.stasia_knysh
Главное в любой даме - уметь грациозно показать ножку, даже когда спишь.
У відгука 0 коментарів
ana.stasia_knysh
Отримали корм (2 тубуси вагою по 650 грам, та одну упаковку корму типу желе) 18 жовтня і одразу ж вирішили спробувати. Наша кішечка прибігла як тільки почула запах корму і з задоволенням з`їла майже усю добову норму за раз, хоча розраховували, що залишиться до кінця дня :) Але поки що більше на день давати не будемо - при її вазі 2 кг добовою нормою є максимум 40 грам. Кішка важко звикала до "kitekat". Цей ж корм, на диво, розпробувала одразу. Будемо комбінувати корм з курячим м`ясом, фаршем та супчиками. На даний момент, на початок тестування, у кішки хороший апетит, блискуча густа шерсть, багато енергії та грайливості. Іноді бувають проблеми з травленням. Перевіримо чи зміна корму допоможе вирішити проблему травлення, та чи не змінить загального стану нашої Ясі. Гарного усім настрою та тестування!)
У відгука 0 коментарів