PetrikPyatochkin
PetrikPyatochkin
Новачок
Відгуки PetrikPyatochkin
Коментарі PetrikPyatochkin
Отримано лайків
0 Like
PetrikPyatochkin
По завершенню двотижневого курсу прийому Еліміналь-гелю можу сказати, що очікуваного ефекту. на жаль, досягнуто так і не було. Висипів на шкірі менше не стало; шкіра у мене комбінована, тому великої проблеми з жирністю немає, але той жирний блиск, що був, загалом так і лишився. Крім того, на початку прийому з'явився висип на руці, схожий на алергію, який сходив понад тиждень. Щодо смаку, то на мою суб'єктивну думку було б краще взагалі прибрати підсолоджувачі і ароматизатори (але це мені подобається саме такий "крейдовий" смак, я розумію, що більшості людей таке буде не до смаку). Можливо, варто було б зробити просто ще й "нейтральну" версію продукту, щоб у споживачів був вибір.
У відгука 0 коментарів
PetrikPyatochkin
Йде 9 день тестування Еліміналь-гелю Про кінцеві результати говорити ще зарано, але на сьогоднішній день не можу сказати, що помітно якісь значні зміни на шкірі обличчя. На третій день прийому виник свербіж на руці вище зап'ястка, потім свербіж минув, але на цьому місці з'явився висип (сфотографувати не вдалося, оскільки колір висипу практично співпадав з кольором шкіри і на камеру він був непомітним). За кілька днів висип майже минув без жодного зовнішнього втручання. На сьогодні ще лишаються окремі "цяточки" висипання, відчутні виключно на дотик. Не знаю, чи можна на 100% це пов'язати з вживанням гелю, але подібні алергічні реакції на шкірі у мене виникають вкрай рідко.
У відгука 1 коментар
PetrikPyatochkin
Доброго дня. Вчора отримала на тестування Еліміналь-гель. В наборі було три журнали та 2 упаковки гелю по 20 стіків (зручна форма випуску, гель завжди можна взяти з собою та вжити у потрібний час), яких саме вистачає на один повний двотижневий курс. Відзавтра починаю тестування. До цього гель вже доводилося вживати, але лише в якості сорбенту при отруєнні, тому смак його мені знайомий, а з ефектом від тривалого споживання познайомитися ще тільки належить. Глобальних проблем зі шкірою немає, але часом з'являються висипи та лущення. Очікую позбутися від них завдяки вживанню Елімініаль-гелю, а також покращити загальний стан організму.
У відгука 1 коментар
PetrikPyatochkin
На жаль, вологий корм від Optimeal коту зовсім не підійшов. До цього кіт харчувався лише сухим і іноді натуральним кормом, вологий корм давали вперше. З'їв він його з апетитом, за декілька разів, приблизно впродовж півгодини, але вже за годину після споживання корму у нього трапився сильний розлад шлунку, при цьому того дня кіт не вживав нічого, крім свого звичного корму і вологого корму Optimeal. Наступного ж дня, після повернення кота на звичний йому сухий корм, ситуація нормалізувалася. Тому, незважаючи на те, що склад корму мені сподобався, купувати його коту ми більше не будемо.
У відгука 1 коментар
PetrikPyatochkin
Два тижні кіт тестував корм Optimeal, до цього такий корм жодного разу не купували. Давали трохи більше, ніж було написано в рекомендаціях, оскільки кіт породи сфінкс і потребує трохи більше корму, особливо в холодну пору року. Адаптація до корму минула загалом успішно, хоча і не без невеликих неприємностей (перші дні все було чудово, після кількох днів успішного використання, наступні декілька днів періодично траплялися невеликі розлади травлення, але загалом це особливості породи і травної системи кота, подібна ситуація у нього часто спостерігається навіть перші дні після купівлі нової упаковки знайомого корму, почувається при цьому кіт цілком нормально і активно; за кілька днів ситуація нормалізувалася). Смак корму коту, вочевидь, сподобався, оскільки він сам підходив до тубусу і намагався його звідти дістати:) Загалом, можу сказати, що корм справив на нас з котом досить приємне враження, особливо зважаючи на його натуральний склад.
У відгука 1 коментар