Лялька
Лялька
Знавець
Відгуки Лялька
Коментарі Лялька
Отримано лайків
0 Like
Лялька

Завершення тестування

Протестувавши продукцію від ТМ Растішка, ще раз переконалась, що все зроблено з любов'ю. По перше дітям цікаво збирати магнітики і навіть ті хто не дуже добре їсть, з радістю з'їдять такий йогурт. По друге сам смак йогурту...він в міру солодкий завдяки фруктами, а не цукру, що є величезним плюсом. Ну і звісно для мене найбільшою радістю є те, що нарешті є дитячий йогурт без лактози. Моя дитина дуже любить молочну і кисломолочну продукцію, але в неї не дуже гарна реакція організму....вздуття, висипання. Тому ми перейшли на безлактозну продукцію. Але ж дитині хочеться яскравий дитячий йогурт, який тепер є у Растішки. Дякуємо за чудовий продукт і як завжди незмінну якість.
У відгука 1 коментар
Лялька

Тестування Новинки від Растішка.

Ми вже давно перейшли на безлактозне молоко, але от з дитячими йогуртами без лактози були проблеми...їх просто не було. І Растішка, як завжди, молодці, виручили! Тому що діти завжди хочуть дитячий йогурт з улюбленими героями і магнітіками, а не у великій білій банці)) ще одним плюсом є те, що йогурт без цукру! Моїй донечці 5 років і йогурти це улюблений перекус на вулиці і обов'язковий ритуал після вечері. Найбільше нам сподобався смак банан-полуниця. Йогурт має ніжну консистенцію, приємний аромат фруктів, вміру солодкий. Єдиний недолік, що він дуже швидко закінчується))
У відгука 1 коментар
Лялька

Растішка на Ура!!!

Сирки зайшли на Ура! Тепер донечка просить кожного вечора дати їй сирок. А ще зручно для перекусу якщо ми десь в місті. Порція досить велика. Дякуємо за тестування!
У відгука 0 коментарів
Лялька

Тестуємо

Сирочки так сподобались, що ми вже декілька разів купували самі в АТБ. Донечка тепер просить сирочок на вечерю. А я і собі іноді беру на роботу)) Так що ми підсіли на смачний десерт.
У відгука 1 коментар
Лялька

Бомбезні сирочки!!!

Приїхала і до нас ця чарівна червона коробочка. Як справжній подарунок. Дитина в захваті!!! Спробували вже один сирочок з банановим смаком. Дуже ніжна текстура, вміру солодкий, яскраво виражений смак банана. Дитина з'їла за все хвилину. Навіть не встигла сфоткати.
У відгука 0 коментарів