Маляр
Маляр
Знавець
Відгуки Маляр
Коментарі Маляр
Отримано лайків
22 Like
Бактобліс
16:42 16.12.2021
Маляр

Бактобліс ІІ етап тестування

Доброго часу доби.
Вже закінчуємо другу упаковку препарату.
Донька, як і раніше, з задоволенням приймає препарат. Як і під час першого тестування запах з роту зник. Якраз шкільна пора і як завжди сезони застуди, та нас на цей раз минуло, я думаю завдяки препарату Бактобліс. Дякую за можливість тестування
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
21:12 22.11.2021
Маляр

Бактобліс

Ура ура ура!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Прийшло смс, подзвонив кур'єр і ми отримали другу посилочку. Дуже задоволені. І доречі, дуже вчасно дитина пішла в школу після дистанційки. Дуже потрібен додатковий захист! Завтра почнемо тестування. Свої враження обов'язково напишу.
У відгука 1 коментар
Бактобліс
12:18 14.09.2021
Маляр

БАКТОБЛІС

Дякую за можливість тестувати препарат. Ми пройшли курс перше, що скажу то це те, що дитина з задоволенням сама знала, що ввечері треба приймати таблетку. Друге, дійсно запах з рота зник... Все було чудово поки дитина не пішла в школу... Тиждень в школі і все.... соплі, горло, але правда без температури. В мене ДВОЯКІ враження. Чекаю другий етап тестування.
У відгука 3 коментарі
Маляр

TRONA

Дякую усім, хто тестував порошок прочитавши ваші відгуки вирішила придбати порошок. Була приємно здивована якістю випраної білизни. А запах!!! Щось неймовірно. Тепер перу виключно цим порошком.
У відгука 1 коментар
Бактобліс
13:07 30.07.2021
Маляр

Бактобліс

Почали тестування....
На смак дитині сподобалось, каже солоденьке пити після не дуже хотілося(за це я переживала, бо в інструкції сказано, 30 хвилин після прийому не пити).
Зранку прокинулася в гарному гуморі все добре ніяких побічних ефектів(просто читала, що на ранок у люлей підвищувалася кислотність).
Поки все добре продовжуємо тестування.
У відгука 1 коментар