Iris89
Iris89
Експерт
Відгуки Iris89
Коментарі Iris89
Отримано лайків
2 Like
Iris89

10-й день міксування корму для стерилізованих котів. Польот нормальний :)

Вже десять днів мої пухнастики харчуються виключно міксом з вологих та сухого раціонів від Purina One. Отже маю деякі спостереження і висновки. По-перше більш детально вивчила склад, в принципі непоганий, нічого шкідливого не знайшла, але маю таку проблему, що стерилізована киця не хоче їсти сухий раціон, вологий навпаки повністю влаштовує.( побачила цукор у складі, цікаво це впливає на її вибір чи все ж таки аромат підливи? =) ) Маю припущення також, що сухий корм має в своєму складі пшеницю, а до переходу на Пуріну Ван вживали корми з рисом, овсом. І навіть добову норму сухого раціону не доїдала моя кицюня до кінця, за нею догризали інші мої вихованці хвостаті. При чому два їли з апетитом на відміну від двох інших. Тобто 50/50. Я спробувала придбати інший смак корму, без проблем знайшла лінійку в супермаркеті. Вибір пав на раціон для котів, що живуть вдома "з індичкою і злаками" (менш калоріний знов таки), але й з ним історія повторюється. Ще трішки сухого залишилось. Не знаю, чи буду купляти саме сухий корм знову, розчарована, адже ціна, якість і наявність корму в супермаркеті мене цілком влаштовує. Але не мою вусату банду.
У відгука 2 коментарі
Iris89

Розетка

Добрые день, написала отзывы, а хештеги не проставила в одном. Розетка не дает редактировать отзывы. Как быть?)
У відгука 1 коментар
Iris89

Purina ONE®. Мікс, вартий довіри. Знайомство з продукцією.

Рада всіх вітати на улюбленому порталі! Посилочку привезли ввечері напередодні, ми її розібрали, вивчили зміст . Сухий та вологі раціони в паучах для стерилізованих котиків. Моя кицюнька, як раз до таких належить вже пару рочків. Іноді купляю їй харчування для звичайних дорослих котиків, але помічаю що вже є в неї звичка їсти багатенько і набирати зайву вагу, хоча вдома вона не сидить, активно гуляє на дворі. Ось і подивимся, як сприйме новий корм. До цього мої котики ( їх в нас четверо в родині) вживали корми таких виробників як Оптиміл, ПроПлан (до речі також Пуріна), але в умовах карантину і тотального здорожчання останнім часом хрумтіли Нутрою від американського виробника. Але повернемося до змісту посилки, в складі кормів я не знайшла ніяких шкідливих інгридієнтів, типу підсилювачів та підсолоджувачів, на першому місці йдуть мясні інгрідієнти, а не крупа, до того ж багато овочів та пребіотичний комплекс. Загалом склад продукції дуже привабливий та сбалансований. Муся з задоволенням скуштувала нові паучі з вологим кормом, але от з сушками трошки не зрозуміла я. Буду спостерігати і напишу більш детальний відгук на тижні.
У відгука 1 коментар
Iris89
Всем участникам тестирования и просто читателям портала здравствуйте! Сегодня переработала сливы с оставшимся в запасе желфиксом 2:1. Сливы - 1 кг Сахар - 500 гр Кардамон- 5 зерен Корица - 1 палочка Пакетик Желфикса . Что хочу сказать. Быстро,ароматно и мегаудобно и просто. Единственное, что забыла сразу добавить пакетик Желфикса и сначала проварила сливы с сахаром и специями, но на качестве в итоге это никак не сказалось, наверное)) Получился такой вкусный пряный конфитюр или даже мармелад что ли) Ммм. Очень рада, что попала в это тестирование, хоть и с опозданием., но открыла для себя новые возможности с помощниками в виде Желфикса от Dr. Oetker. В целом заметила, что на кухне появилось много продуктов из разных линеек даной ТМ. Недавно даже десерты 3-х минутки успели оценить.) Результаты трудов с помощью Желфикса буду уже вкушать зимой) Однозначно буду рекомендовать знакомым, которые готовят сладкие вкусняшки "по-старинке", надеюсь они тоже оценят удобство и пользу продукции.
У відгука 0 коментарів
Iris89
Всем привет! Продолжаю знакомиться и открывать для себя мир консервации с помощником Желфикс! В этот раз следственный эксперимент проходил над совместимостью пакетиков Желфикс 1:1 и персиками. Решила их перебить блендером. Оставила лишь малую часть дольками, в итоге уварилось все даже за несколько минут до однородного почти состояния. Легко и быстро, я не нарадуюсь. На упаковках Желфикса пишется,что баночки не нужно стерилизовать, но я стерилизовала в духовке, паранойя. Кто не стерилизовал, хозяюшки, отпишите все ли ок?) В общем помыла персики, очистила от кожуры и косточек в конечном счете получилось неполный кг, но ничего смешала Желфикс согласно инструкции с 2 ложками сахара довела до кипения, добавила оставшийся сахар и снова варила до закипания. После проварила минут 3-5 еще и разлила по банкам. Довольна, что с помощью Dr. Oetker учусь чему-то новому и при том не трачу много времени на рутину стояния у плиты) Сладкие заготовки теперь не страшны. Думаю еще сливу попробую закрыть)
У відгука 0 коментарів