Rusya985
Rusya985
Новачок
Відгуки Rusya985
Коментарі Rusya985
Отримано лайків
1 Like
Rusya985

Результати за 1 неділю

Швидко пролетів 1 тиждень. Хочу поділитись з вами своїми особистими враженнями від прийому препарату Альфлорекс.
Капсули приймаю зранку до їжі. Для мене особисто цей час оптимальний. Також ретельніше підбираю продукти харчування. Переважно використовюю ті, що рекомендовані в буклеті. Хоча не завжди :)
Взагалом, мої враженя від прийому цієї дієтичної добавки, позитивні. За декілька днів прийому зникло відчуття ніби велике каміння, а не їжа по кишечнику рухається. Зменшились, але ще поки не зникли, відчуття дискомфорту та здуття. Дещо покращився стан шкіри обличчя, висипів стало менше. Як каже мій лікар терапевт - "динаміка позитивна". А це радує!
У відгука 0 коментарів
Rusya985

Розпочинаю тестування

Нарешті вчора забрала посилочку, та ознайомилась зі змістом. Перше враження приємне - яскраві кольори упаковки, додаткові матеріали, гарна упаковка.
При відкриванні коробки з продуктом, спочатку вирішила ознайомитися з інсструкцією. Повноцінною інструкцією це назвати важко - суцільний перелік питань та відповідей та багато реклами. Звикла трохи до інших інструкцій :)
Багато написано про спеціальну кришку для оптимальних умов збереження. Хоча, як на мене, для цієї функції краще б підійшло пакування в блістерах (пластинках) - до тогож набагато гігієнічніше. Як би не намагався взяти , або висипати з банки лише одну капсулу - можливо лише пінцетом ;) До того ж термін зберігання обмежений після відкриття - 30 днів. Якщо тобі знадобилось лише половина, то інше - на смітник.
Самі пігулки - маленькі, білого кольору.
Маю надію, що цей препарат допоможе покращити моє самопочуття. Близько двох місяців я майже не слідкувала за харчуванням, адже перебувала в онкодиспансері з близькою мені людиною. Додамо до цього стрес та нервові напруження - і маємо те, що маємо: біль, здуття, закрепи + погіршення стану шкіри + поганий сон.
Про свою заявку на участь у проекті - я навіть забула. Думаю ця посилка - це піклування про мене вищих сил:)
Першу пігулку випила - чекаю на краще!
У відгука 4 коментарів
Rusya985
Здравствуйте! К моменту прихода посылки, ребенок находился полностью на искуственном вскармлевании. Перепробывали очень много разных смесей (за исключением NAN 3 optipro- для нас это дороговато).В итоге остановились на козьем молоке. Но молоко продукт хоть и полезный, а всё таки скоропортящийся, особенно если ехать куда-то отдыхать. Вот у нас и стал вопрос что делать? А тут приходит смс - забирайте посылку!!!! Ну очень кстати! И так, делюсь впечатлениями о продукте: по рекомендациям врача, новый продукт в рацион ребенка нужно вводить с утра, что я и сделала. Утром развела необходимое количество смеси, попробовала сперва сама, а потом дала ребенку. Смесь легко растворяется, имеет приятный не сладкий вкус. В течении дня ребенок вел себя нормально, сыпи не было. Продолжаем тестировать!
У відгука 1 коментар
Rusya985
Наконец-то и я смогла забрать свою посылку!!!! Сообщение о доставке пришло в субботу вечером, и стало приятной неожиданностью! Завтра с утра начнём тестирование!!! Новый дизайн приятно удивил. Крышка преобрела прозрачное окошко, через которое удобно отслеживать количество оставшейся смеси. Отдельно благодарю за возможность опробывать этот продукт
У відгука 0 коментарів