Лайтти
Лайтти
Знавець
Відгуки Лайтти
Коментарі Лайтти
Отримано лайків
5 Like
Лайтти

Загальне враження від тестування

Тестування особисто у мене не зайняло багато часу. Продукція від АХА розійшлась дуже швидко. Відразу потому як отримали посилку прийнялись куштувати АХА SOFT гранолу з ягодами та йогуртом. Спеціально з такої нагоди замовили молоко, щоб відразу по отриманню можна було спробувати. Тож того дня мали гарну вечерю. Гранола порадувала приємним смаком. Продукт був не надто солодкий, все в міру. Смакові якості добре збалансовані: солодкий присмак від меду, кислинка від ягід і звісно м’якість молока від сублімованого йогурту. Наявність вкраплень у вигляді ягід і йогурту спокушає спробувати кашу так без додавання молока та йогурту. Каша чудово доповнить і інші страви, але це вже як проявиться бажання та фантазія господинь. Кашею посмакували і мої родичі (сестра з чоловіком), тому ми задоволення не розтягували. Вони їли гранолу з кефіром, і оцінили сповна всі смакові якості, швидко з’ївши страву.
Щодо солоних каш, то їх з’їли наступного ранку по отриманню посилки. Зробили собі швидкий та смачний сніданок. І хоча кус-кус не надто мені сподобався через томати і паприку (але це на мій смак), гречка була дуже смачною. Потішив склад, в якому не має некорисних харчових добавок: овочі, ароматизатор, крупи. Це плюс, коли слідкуєш за своїм здоров’ям.
В цілому тестуванням задоволена. Якби було більше продукції на пробу, то ще було б краще. Але з того що покуштувала результатом задоволена. Мені сподобалась і гранола, і солоні каші. Останні взагалі викликали немало цікавості, адже їх швидко готувати, зручно взяти з собою. Порція якраз розрахована на харчування, коли їси не набиваючи живіт, а в міру, для насичення. Поділилась і саше солоної каші, про що зробила відгук і залишила фото. Ось на це довелось витратити час, аби дістатись до моєї подруги та завітати в гості.
У відгука 0 коментарів
Лайтти

Потіш друзів

#Твійденьсмакуєправильноз AXA # AXA #смакуй_аха #Naprobu_AXA #axaclub #NaprobyAXA #naprobuua #naprobuua_відгуки #снідай правильно #смачнийсніданокАХА
А хто це ховається за кашею АХА, це щасливий друг, якому вона дісталась у подарунок. Тож вже сьогодні мама цього хлопчика зуміла влаштувати собі відпочинок від готування - смачний обід без зайвих зусиль. Всього лише 5 хвилин і гречка була готова. У ході куштування подруга відмітила велику кількість овочів і приємний смак. Вона сказала, що це ідеальний варіант для туристичних подорожей і для походу, коли ти далеко від здобутків цивілізації і не маєш змогу змайструвати повноцінний обід.
У відгука 1 коментар
Лайтти

Солоні каші

#Твійденьсмакуєправильноз AXA # AXA #смакуй_аха #Naprobu_AXA #axaclub #NaprobyAXA #naprobuua #naprobuua_відгуки #снідай правильно #смачнийсніданокАХА
Настала черга залишити свій відгук по солоним кашам. Почну з того, що прочитала склад. І він мене приємно вразив. Зазвичай їжа швидкого приготування містить не досить корисні харчові добавки, але в цих кашах овочі та крупи. В гречці це пластівці, які дуже швидко готуються. Взагалі по швидкості приготування, то сам процес займає декілька хвилин. Робила все як вказано на упаковці, результатом задоволена. В одному пакетику міститься порція каші, якої вистачить аби підкріпитись та не переїсти. «Гречка з грибами та овочами» мені сподобалась більше ніж «Кус-кус із томатами та паприкою», хоча справа не в самому кус-кусі, а скоріше в томатах та паприці. Вони мені не надто припали до смаку, і кількість спецій потребує корегування. Гречка у пластівцях, тому має ніжний смак та й поєднання грибів з овочами дуже вдале. В цілому кашами задоволена. Мені здається, що вони стануть у нагоді, коли перебуваєш десь на лоні природи і не маєш фізичної змоги приготувати повноцінну страву. Упаковка невеличка тому каша не займе багато місця в рюкзаку чи у сумці. Цей продукт також актуальний для моментів, коли не має часу для приготування їжі і о, справжня знахідка вдома є пакетик з кашею.
У відгука 1 коментар
Лайтти

З гранолою смачніше

Куштувала софт гранолу з ягодами та йогуртом разом з мамою. Ми смакували гранолу з молоком. Оцінюючи смакові якості, то скажу, що нам сподобалась. Вівсяні пластівці дуже вдало доповнені ягідним компонентом, який в свою чергу вносить привабливу кислинку. Мед настільки вміло доданий, що створює помірно солодкий смак. Сподобався і підбір ягід лохина, вишня і чорниця. А особливою родзинкою слугують вкраплення йогурту, до речі їх хочеться їсти окремо. Особисто мені вони нагадують міні-бізе, які так і кортить вибрати з граноли та з’їсти прямо так. Впевнена, що гранола стане чудовим доповненням фруктових салатів, її можна легко поєднувати з йогуртом і навіть використати при декоруванні випічки або при створенні корисного печива. Сухий зерновий сніданок обов’язково урізноманітнить раціон, коли вже набридли звичні каші, перекуси і хочеться чогось корисного та смачного. Як на мене гранолу можна взяти і в подорож, стане вона в нагоді, коли не має часу готувати повноцінну страву.
#Твійденьсмакуєправильноз AXA # AXA #смакуй_аха #Naprobu_AXA #axaclub #NaprobyAXA #naprobuua #naprobuua_відгуки #снідай правильно #смачнийсніданокАХА
У відгука 1 коментар
Лайтти
#успеть_с_beko #bekoЕкспресЩоденна28 не експерт у волоссі
У відгука 0 коментарів