vredinka093
vredinka093
Новачок
Відгуки vredinka093
Коментарі vredinka093
Отримано лайків
0 Like
vredinka093
Царь, очень приятно, царь Марсик!
У відгука 0 коментарів
vredinka093
Подала заявку на участь заради мого руденького улюбленця Марсика) Він вже зі мною 1,5 роки. Підібрала його на вулиці ще крихітним кошеням. Тепер він виріс красунчиком котиком) Люблю його і намагаюсь балувати смачненьким)
У відгука 1 коментар
vredinka093
Частенько готую смачненький пиріг, так званий чізкейк. Такий собі корж з пісочного тіста, а зверху суміш з домашнього сиру, цукру та яєць. Виходить солодко і смачно) Цього разу вирішила додати родзинку - шоколадну глазур від #DrOetker. Глазур в упаковці була досить твердою. Я навіть подумала, що всередині плитка шоколаду. На упаковці було вказано 2 способи її приготування. Я скористалась другим - в мікрохвильовці. В мене виникли деякі труднощі. При вказаній потужності 360 Вт та часі 1 хв. нічого і не думало розтоплюватися. Все вийшло тільки з третього разу при потужності 750 Вт. Як відомо, глазур була подвійна - зі смаком білого та молочного шоколаду. Біла складова розтопилась швидше коричневої. І в підсумку вийшло оформлення не дуже гарним. У всякому разі, не таким, як на фото з упаковки. Але це не дуже мене розчарувало. Адже на помилках вчаться. Та й вийшло все доволі смачно, що головне. Негарно не означає несмачно)
У відгука 0 коментарів
vredinka093
Що може бути приємнішим чашечки смачного какао в холодний зимовий вечір? Це смак, що нагадує дитинство. Нарешті протестували смачнюще какао #DrOetker від #Naproby. Скажу, що консистенція мене порадувала. Грудочок немає. Прекрасно розчинилось. І це при тому, що я просто залила його окропом. Просто по класичному рецепту з молоком мені недовподоби. Гадаю, тепер цей ароматний напій частіше буде на нашому столі.
У відгука 0 коментарів
vredinka093
Всім привіт! Трохи із запізненням, але таки напишу. Отримала приємну посилочку від #DrOetke. Величезне дякую! Там стільки всього! Поділилась подарунковими комплектами з колежанками та подругою. Усі залишились задоволені)
У відгука 0 коментарів