tanuchka25
tanuchka25
Знавець
Відгуки tanuchka25
Коментарі tanuchka25
Отримано лайків
0 Like
tanuchka25

Наш досвід

Перша спроба в нас не задалася. Інші більш менш але 100% не можу сказати що моєму малюкові сподобалась суміш. Це не впливає на те що суміш сама по собі високої якості, легко розчиняється, без пальмової олії. Із мінусів зо не сподобалось це банка, в неї краще покласти декілька пакетів які зручно брати с собою. Тому в дорогу ми використовували контейнери це не зовсім зручно. Дякуємо що вибрали нас для оцінки суміші))
У відгука 0 коментарів
tanuchka25

Перша спроба Nan Opti Pro

Ми спробували вперше зранку щоб подивитися на реакцію животика. Син відмовився від суміші, не сподобалась йому. Свою (якою користуємось з народження) залюбки випив. Спробую ще раз, але можливо чи на запах чи на вкус він помітив різницю що мама пропонує щось інше. Поки так, далі буде…
У відгука 0 коментарів
tanuchka25

Отримання

Отримали нашу баночку. Пробувати будемо завтра. На зовнішній вигляд все добре. Склад саме цієї фірми мені до вподоби. Головне щоб сину підійшла і не турбував животик❤️
У відгука 0 коментарів
tanuchka25
Перейшла к второму блюду, готовила по стандартному рецепту Шарлотку, использовала из продукции DR oetker дрожжи для теста, ванильный сахар, и все это вместе с капучино!! Пришлось покупать дополнительно так как вкус удивил!!! Капучино очень вкусненькое, всем домашнем понравилось теперь только его и пьём!!!
У відгука 1 коментар
tanuchka25
Готовила манник всегда по одному и тому же рецепту. Только в этот раз немного усовершенствовала. В своём наборе я получила лимонную глазурь!! Глазурь добавила в само тесто для маник, вышел нежный с лимонным вкусом) Домашним очень понравился) Ванильный сахар и разрыхлитель Dr.Oetker это фавориты на моей кухне))
У відгука 1 коментар