Vitaminka69
Vitaminka69
Новачок - Блогер
Відгуки Vitaminka69
Коментарі Vitaminka69
Отримано лайків
0 Like
Vitaminka69

Фарбоване волосся і давній страх)

Хотіла б перевірити, чи дійсно при користуванні приладами Remington волосся залишатиметься блискучим і красивим. Тим більше після фарбування особливо слідую за їх станом.
Після невдалого екперименту з випрямлювачем волосся, коли перепалення пасмо відпало прямо під час створення зачіски, боялась придбати новий. Але хочеться нарешті мати змогу робити ідеальну зачіску, яка буде такою не лише на відфільтрованих фото)
У відгука 2 коментарі
Vitaminka69

Якщо побачення буде вдалим, то скоріше всього почнемо жити разом)

Перше знайомство з брендом Vichy було тоді, коли ще не було зволожуючої лінійки, а для комбінованої шкіри без цього ніяк... Гірше не стало, але і краще теж.
А от зараз побачила рекламу нових засобів і за декілька днів з'явився проект на сайті naprobu )

Буду самою щасливою людиною, в разі потрапляння у проект. Бо активно шукаю нову, хорошу лінійку для шкіри. Після карантину купляти продукти по 2тис. не просто складно - це боляче. А нові зморшками, які ще й посилив стрес, залишати напризволяще неможна ?
У відгука 2 коментарі
Vitaminka69

Чи маю я шанс попасти в цей проект?

Переживаю, бо трохи затупила з часом написання відгуку щодо першого проекту (поки єдиному), в якому приймала участь, писала буквально в останні хвилини. Хотіла щоб відгук був максимально об'єктивним, а потім трохи заплуталась в датах...

Дуже хочу попасти в цей проект. Знаю, що компанія розвивається, вже чула позитивні відгуки щодо сучасної продукції Eveline, але сама не користувалася. Шкіра досить вибаглива. Особливо хочу спробувати денний крем з матуючим ефектом. Бо від всіх кремів, якими користувалася до цього моменту - жирних блиск все одно присутній у Т-зоні(
У відгука 1 коментар
Vitaminka69

Признання сухого корму

Чесно скажу, мій малий до сухого корму дуже вибагливий. Спочатку засмутилась, що він геть відмовився від запропонованого, але прочитавши відгуки додала наполовину його улюблений. Схом'ячив як має бути. Поступово збільшувала відсоток Purina One.
Зараз їсть з величезним апетитом, без капризів. Це вперше, коли йому настільки сподобався сухий корм. Вже купила нову пачку. Класна і якість і ціна)
У відгука 1 коментар
Vitaminka69

Перші враження

Привезли гарну коробку з купою корма від Purina One. Була дуже рада, що як мінімум місяць ми забезпечені смакотою. На вологий корм Брилліант накинувся так, наче не їв тиждень. А от сухий спочатку зовсім ігнорував...
У відгука 0 коментарів