Valia08
Valia08
Знавець
Відгуки Valia08
Коментарі Valia08
Отримано лайків
2 Like
Valia08

Вівсяна каша з вершками та брусницею

Свій пакетик з кашою я віддала своїй мамі, адже майже щоранку вона снідає вівсяною кашою. Раніше вона вже куштувала кашу торгової марки АХА, але саме цей смак не купувала. З її слів можу сказати, що їй сподобалася каша на смак, вона ніжна, а також трапляються шматочки ягід.
У відгука 0 коментарів
Valia08

Гранола АХА з горіхами

Після граноли АХА з ягодами, почала дегустувати гранолу з горіхами і як виявилося вона дузже смачна. Дуже велика кількість горіхів, достатньо великими шматочками, щоб можна було віддчути весь смак горіху. Дуже порадувало, ще й те, що горіхи в цій гранолі це фундук, мигдаль та кеш'ю. Сама по собі гранола дуже смачна, її я майже весь час споживаю в сухому стані. А ще переглядаючи буклет експерта в якому зображені варіанти споживання, мене зацікавив варіант граноли з морозивом, тому я вирішила його спробувати, і знаєте! Це дуже смачно!!! В спекотний день прохолодне морозиво з гранолою, зі шматочками горіхів. Вийшов дуже крутий та смачний десерт.
У відгука 3 коментарі
Valia08

Гранола з ягодами від АХА

Всім привіт, я дуже рада була потрапити в список людей , які можуть протестувати продукцію від торгової марки АХА. Я вже отримала свою посилочку в якій знаходилося дві упаковки граноли (одна з ягодами, інша з горіхами), а також вівсяна каша з вершками та брусницею. Крім продукції для тестування був ще й буклет експерта. Він мені дуже сподобався, якісний буклет з чіткими, яскравими, я б навіть сказала з соковитими картинками в якому розповідається про продукцію АХА, а також 2 невеличких рецептика як краще смакувати гранолу. Першим я відкрила і спробувала гранолу з ягодами. І хочу сказати, що вона мені дуже сподобалася, дуже смачна, можна не втриматися і з'їсти просто так в сухому вигляді, замість якогось перекусу. А взагалі їла її вранці на сніданок заливаючи гранолу йогуртом (це дуже смачно). Ягоди дають невелику кислинку. Єдине , що мені не дуже сподобалося, то це те , що в складі граноли цукор займає друге місце і хоч я дуже полюбляю солодке, розумію що таку їжу не можна їсти кожного дня на протязі року наприклад. Я вважаю, що це більш для того аби побалувати себе чимось солоденьким.
У відгука 1 коментар
Valia08
Ну ось вже і завершується тестування «Молочко для волос» тм Nivea. Весь період я використовувала шампунь і бальзам, і до сих пір продовжую ними користуватися. Результат : волосся стає м'якшим, а також легше розчісується, але такого як фантастичний блиск чи відновлення волосся я не помітила. Після тестування волосся не стало сильніше і більше випадати, лупи не має. Тож шампунь і бальзам цієї торгової марки мене цілком задовільняє.
У відгука 0 коментарів
Valia08
Вже від початку тестування встигла більше ніж 5-6 разів протестувати шампунь та бальзам від Nivea. З волоссям все чудово, після миття відчувається, що воно м'якіше ніж було раніше і краще розчісується, волосся не випадає, лупа не з'явилася, волосся швидше не стає жирнішим, мию як і завжди раз в два дні.
У відгука 1 коментар