Крістіна Грабар
Крістіна Грабар
Експерт
Відгуки Крістіна Грабар
Коментарі Крістіна Грабар
Отримано лайків
0 Like
Крістіна Грабар
Спробувала приготувати персиковий джем з желефікс 2:1 . Персики нарізала маленькими шматочками. Отримала чудовий результат! Консистенція не густа як желе, персики ніжні і ніби свіжі. Завдяки желефіксу використовувалв менше цукру і смак натуральний не приторно солодкий. Взагалі у мене враження чудові від приготування з желефіксом, це дуже швидко і так легко!
У відгука 0 коментарів
Крістіна Грабар
Спробувала приготувати сироп з смородини а вийшов джем)))) Використовувала желефікс 2:1. Смак дуже крутий з кислинкою ніби щойно з кущику смородіна. А Аромаааат його не можливо передати. Думаю якби готувала без желефіксу і годинами виварювала то не було б такого неповторного аромату та смаку. Смородина у мене була різна, і біла і червона і чорна. Все перпетерла блендером, через сито прпустила щоб відділити від косточок а далі за інструкцією.
У відгука 0 коментарів
Крістіна Грабар
Нарешті спробувала приготувати джем! Я як і більшість готувала абрикосовий так як він мій найулюбленіший! Часу було обмаль і я дуже хвилювалась проте як все швидко та смачно вийшло! Використовувала Желефікс 1:1, інструкція на звороті чітко і доступно прописана але я все ж відхилилась трохи від інструкції. Я використала 1,5кг абрикос та 900гр.цукру.Так як не хотіла приторно солодкого джему. В готовому джемі сторонніх присмаків не було. Гарячий джем був рідкий на ранок він вже загустів, те що залишала на пробу вже через 30хв. мав справжню консистенцію джему. Те як швидко все готується тому з Желефіксом ми однозначно будемо дружити)
У відгука 0 коментарів
Крістіна Грабар
Нарешті вчора забрала посилочку, дуже хочу спробувати приготувати вареннячко:)
У відгука 0 коментарів
Крістіна Грабар
Під кінець тестування шкіра все ж стала трохи чистішою. Нових висипань стало менше. Важкість в шлунку теж ніби минув, або я просто звикла))) як допоможнтй засіб для чистки організму без шкоди для здоров‘я цілком може бути. Звійсно чуда я не чекала але і не цілком задоволена цим бадом. Чи куплю я його знову? Напевно так, так як чистити організм з середини потрібно і зрозуміло що такий засіб не може бути смачним як цукерки.
У відгука 0 коментарів