natavyshnivska
natavyshnivska
Знавець
Відгуки natavyshnivska
Коментарі natavyshnivska
Отримано лайків
12 Like
natavyshnivska

Улюблений «Желфікс» для швидкого приготування джемів

З «Желфікс» від #DrOetker я знайома вже не перший рік. Ця суміш допомогає готувати джеми та варення надзвичайно швидко і просто. Все що потрібно, додати «Желфікс» змішаний з кількома ложками цукру до ягід, підігріти, знову додати цукор і проварити 3 хвилини. Загалом, приготування не займає більше 10 хвилин. І це дуже зручно, особливо, коли ти готуєш джеми у промислових масштабах (жартую-жартую, не промислових, але з запасом для подружок).

Відкриттям цього року став джем з абрикосів з мигдалем. Готувала я його з «Желфікс 1:2», тобто на 1 кг ягід брала 0,5 кг цукру. Мигдаль очистила від шкірок (залити кип‘ятком, залишити на 5 хв, ополоснути холодною водою) і долала його до абрикосів за пару хвилин до закінчення приготування. Джем вийшов густим, в міру солодким, а головне, що незвичним, адже має у складі горішки.

У варення «Вишня + Шовковиця» додавала «Желфікс 1:1», але ягід було трохи більше, ніж вимагають пропорції, тому й джем вийшов негустим, але від цього не менш смачним.

До речі, раджу купувати «Желфікс» до початку сезону консервації. Цей продукт в супермаркетах розкуповують дуже швидко.

#naprobuua #naprobu_відгуки #naprobuua_DrOetker #DrOetker_желфікс
У відгука 2 коментарі
natavyshnivska

Желе для торта - надзвичайно швидко і смачно ❤️

Сьогодні готувала швидкий чізкейк для одного маленького хлопчика, у якого я колись була нянею.

Для основи взяла печиво «До кави» від Roshen, додала трохи м’якого вершкового молока і виклала на дно форми (обов’язково кладіть на дно пергаментний папір), поставила в холодильник.

В цей час готувала творожну частину. Змішала творог, крем-чіз, сметану; додала трохи цукру, лимонної кислоти; перемішала. В каструлю налила ~50-100 мл води і всипала пачку желатину (забула покласти іі, коли робила це фото). Підігріла її, щоб желатин повністю розчинився. Потім цю водяно-желатинові суміш додала до творожної і гарно перемішала.

За цей час наша основа з печива та масла застигла. На неї ми висипаємо творожну (я висипала половину, потім додала порізаний на шматочки персик, і знову половину творожної суміші), і знову відправляємо у холодильник.

Для желейної частини я взяла заморожене персикове пюре 500 мл та 2 пачки желе для торту від Dr. Oetker прозоре. Підігріла пюре, в нього додала 4 столові ложки цукру та вміст 2 пачок желе. Довела до коріння і провадила 1 хвилину. А далі просто виливала на торт.

Я не очікувала, що желе буде застигати ТАК ШВИДКО! Як бачите по фото тортика, то желейний шар вийшов не дуже рівним. Розрізняти його неможливо. Тому я б вам радила покривати торт таким желе так, ніби ви покриваєте дзеркальною глазур’ю - тонким шаром від центру до краю.

Для декору я взяла ягоди - малину, лохону та ожину, а також персик і декор від Dr. Oetker, з яким я познайомилась під час весняного тестування.
У відгука 2 коментарі
natavyshnivska

Отримала посилку, використала весь Желфікс і купила ще =)

Нарешті з'явився час поділитися відгуком на посилку)
Ягоди прибували додому чи не щодня, тому останні пару тижнів практично провела на кухні.

Полуниця, абрикоси, вишня, шовковиця, персики, малина... з чим я лише не експериментувала цього разу) і на допомогу мені прийшов Желфікс від Dr. Oetker.

До речі, з Желфікс я знайома вже кілька років, купую щосезону, але саме 1:1, тому що 1:2 та 1:3 знайти в магазинах набагато складніше.

Желфікс - то ідеальний "інгредієнт", хто хоче готувати смачно і швидко. Час приготування джемів та варення зменшується в рази! В наступному пості обов'язково поділюся парою рецептів джемів, які готувала цьогоріч вперше, і які, без заперечення, стали моїми фаворитами)

Окрім Желфікса в посилці був Збитий десерт - ідеальне доповнення до ягід та фруктів, а також Желе для торту, з яким я також знайома вже кілька років, і з яким на днях планую приготувати торт для маленького іменинника =)

#naprobuua #naprobuua_DrOetker #DrOetker_желфікс #naprobu_відгуки
У відгука 2 коментарі
natavyshnivska

Смачний творопиш

На фінальне тестування вирішила обрати продукт, який зацікавив мене якнайбільше - Творопиш.
Я люблю різноманітні сирники, запіканки, ліниві вареники - загалом все, що готують з додаванням творогу.
Готувала я по рецепту, вказаному на упаковці "Творопиша", але родзинки замінила на журавлину; додала меншу порцію цукрової пудри з ванільним смаком - мені вистачило однієї упаковки. Також додала ванільну есенцію.
Запіканка вийшла пухкою, ароматною і просто танула в роті. За вечерею ми з'їли більше половини - значить було ну дуже смачно.
Я вже навіть прикупила пару пачок "Творопиша" для майбутніх запіканок =)
#naprobuua #naprobu_відгуки #naprobuua_droetker #напробу #DrOetker
У відгука 14 коментарів
natavyshnivska

Манго-чізкейк разом з Dr. Oetker

Сьогодні в мого тата День народження! І хоч святкування цьогоріч кардинально відрізняється від попередніх 20+ років, та щось лишається незмінним. Наприклад, приготування святкового тортику.

Ще кілька днів тому я вирішила, що це буде чізкейк без випікання з манго-соусом.

Зберігайте рецепт:
? Основа ?
? Печиво "До кави" Roshen - 300 г
? Вершки 30% - 50 мл
? Вершкове масло - 2 ст. л.
Печиво подрібнити, змішати з м’яким маслом і вершками до консистенції пластиліну. Викласти на дно форми - і в морозилку на 20 хв.
? Сирна частина ?
? Крем-сир "Каліфорнія" Metro Chef - 1 кг
? Вершки 30% - 0,5 л
? Желатин #DrOetker від @naprobu.ua - 1 уп. (краще 2-3)
? Ванільний цукор Dr. Oetker - 1 уп.
? Цукор - 100 г
? Лимонна кислота - на кінчику ножа
? Агар-агар - 1,5 уп. (так як в мене була 1 упаковка желатину, то я ще додала агар-агар; якщо будете мати більше желатину, то агар не треба)
Желатин приготувати за рецептом; всі інші інгредієнти змішати до однорідної маси. В кінці додати желатин і ще раз гарно перемішати. Викласти крем на пісочну основу і відправити в холодильник.
? Манго соус ?
? Заморожене манго Metro Chef - 0,5 кг
? Цукор - 100 г
? Агар-агар - 0,5 уп.
Збити манго з цукром, пересипати в каструлю з товстим дном, закип’ятити, додати агар і варити ще пару хвилин. Дати охолонути і викласти на кремову основу чізкейку.
? Декор ?
? Полуниця (на "Столичці" по 120 грн/кг) - 200 г
? М’ята
? Декор Dr Oetker "Перли срібні"

Оххх, як же нам було смачно! Сирна частина вийшла надзвичайно ніжна; соус з манго мав приємну кислинку і в той же час був солодким, і його гарно відтіняла свіжа полуниця.

#naprobuua #naprobu_відгуки #naprobuua_droetker #напробу
У відгука 4 коментарів