uljana2016
uljana2016
Новачок
Відгуки uljana2016
Коментарі uljana2016
Отримано лайків
3 Like
uljana2016

Вітамінчики

Осінь...Вітаміни те, що треба, а у мене ще й двоє діток! Можливо мені пощастить протестувати!!!
У відгука 0 коментарів
uljana2016

Тестування засобів для волосся WellaDeluxe

Наступна черга тестування Мусу WellaDeluxe. І тут з диким бажанням почав проситися синочок у якого відпускається волосся на хвіст. Дуже хоче він заплутати дозволу хвостик, але від природи його волосся все росте спадаючи на перед, а він хоче дозаду щоб було. Отже, ми вирішили проексперементувати чи справді Мус Wella_Deluxe справиться з таким завданням. Я видавила один натиск Мусу і він сподобався мені своєю щільністю він такий відчутний на руці і таке враження склалося що на долоні він ще трохи збільшився в об'ємі. Я нанесла Мус на волосся і розприділила його, дитина відмітила приємний аромат (відвідуючи школу моделей йому часто робили зачіски і раніше він говорив що все мало дуже різкі запахи) а тут аромат!!!!!! Волосся дуже гарно вібрало Мус і сталося диво, воно все вляглося назад. Я прикріплю фото де видно його об'єм волосся на голові і фото як волосся вклалосся дозаду.
Засіб вартий уваги та тепер займе почетне місце на полиці для засобів для укладки волосся не тільки мого а й дитячого, оскільки зробила висновок що WellaDeluxe можна довіряти і дитяче волосся!
Дякую сайту naprobuua за можливість познайомитися ближче з засобами Wella_Deluxe!!!
У відгука 3 коментарі
uljana2016

Тестування Wella_Deluxe

На сайті naprobyua я новачок та вперше мені випала можливість протестувати засоби для волосся фірми Wella.
Отже, першим спробувала лак для волосся і тому здивуванню не було меж, розпилення іде тонко та чітко в те місце куди потрібно, вразив мене і запах який був дуже приємним, бо в залі лаки я не люблю бо вони смердять сильно, я раніше використовувала тільки коли дуже треба було щось зафіксувати. Я накрутила своє волосся плойкою та пройшлася по локонах знизу до верху декількома натисками лаку. Коли повернулася додому з гостей, першим що сяйнуло в голову це те, як мені зараз прийдетьсядерти своє кератинове волосся після його фіксації лаком🤦 але дівчата, в мене шок, я легесенько розчесала волосся, воно не злиплося в купу, локони були м'які, легкі. Я без зайвих зусиль розчесала волосся і навіть не стала мити волосся так як робила це раніше, бо ті фірми засоби яких я раніше пробувала робили з мого волосся жорстку паклю. Я просто зробила для себе відкриття того що дійсно існують засоби які можуть зафіксувати зачіску та зробити її легкою м'якою та такою як в рекламі!!! Я рекомендую WellaDeluxe усім подругам своїм, які цінять своє волосся!!!
У відгука 2 коментарі