ksanas73
ksanas73
Знавець
Відгуки ksanas73
Коментарі ksanas73
Отримано лайків
10 Like
ksanas73

Какао Dr. Oetker

Какао я завжди використовувала додавши його в крем, тісто. Особливо мої діти люблять, коли я роблю гаряче какао. Щоб перевірити какао Dr. Oetker я спекла шоколадне Печиво. Аромат стояв на всю кухню. Колір теж не підвів, як і смак.
У відгука 9 коментарів
ksanas73

Не солодка випічка, дріжджі Dr. Oetker - це супер

Хоча дріжджів Dr. Oetker і не було в пакеті продукції для тестування, я вирішила купити і спробувати їх. В мене варіація на курник. Замісила тісто і поки воно підходило, зробила начинку - картопля (нарізана кубиками і трошки обсмажена), курячих фарш, обсмаженна цибулька.
Тісто підійшло швидко, було пухке, гарно підходило.
Всім раджу дріжджі Dr. Oetker, Спробуйте - не пожалкуєте
У відгука 1 коментар
ksanas73

Тестування продовжуємо :)

Сьогодні готувала сирну запіканку і використала вперше суміш Творопиш. Користуватися ним мені сподобалося .Вийшла Смачна, повітряна, запеканка,яка тане в роті :). І головне,
вона не опала(як було в мене раніше)!!!! Змогла зробити тільки фото з останніми кусочками-все інше зникло дуже швидко( не встигло і охолонути :) )
У відгука 11 коментарів
ksanas73

Пудинг

Сегодня сделали пудинг шоколадный. Мальчишки ходили кругами, все ждали, когда будет готово. Я переживала, чтобы застыл хорошо. И вот, красота получилась, из формочки вынули легко. По вкусу нежный, для одного моего сладкоежки было мало сахара. А второй просил добавки. Так, что пудинг рекомендую быстро вкусно. А вот белый пудинг попробую использовать в качестве крема. #naprobu #naprobuua #naprobuua_DrOetker #DrOetker
У відгука 10 коментарів
ksanas73

Перше випробування :)

#naprobu #naprobuua #naprobuua_DrOetker #DrOetker
Час у самоізоляції я проводжу не лише з користю, але й зі смаком.
Перше моє випробування продукції Dr.Oetker. Готувала пасочки, рецепти різні (Медова, сирна, дріжджева). Використала такі продукти Dr. Oetker : ванільний цукор, ванільний та ромовий ароматизатор, розпушувач та декор (перлини золоті та срібні, зірочки).
Ванільний цукор, розпушувач та декор Dr. Oetker купляю давно і впевнена в їх якості і зручності. Але в цей раз, трошки розчарував декор. Коли ми прикрасили пасочки сріблясті перлини, срібна фарба розпочалась і навколо перлини став срібний ореол (глазурь і пасочки були кімнатної температури, з золотими перлинками такого не сталось).
А тепер про мою нову любов - ароматизатори.
Зручна упаковка ароматизатора Dr. Oetker не складає труднощів швидко і комфортно користуватися продуктом, можно не хвилюватися, що робити з залишком. І на кухонний полиці зручно розмістити. Аромат і смак також неперевершений. Буду використовувати в своїй випічці тепер кожного разу. Мій улюблений рецепт пасочки:

240 г молока
720 г муки
150 г сахара
120 г сливочного масла
25 г свежих дрожжей или 10 г сухих
1 ч.л соли
2 яйца
3 желтка
120 г цукатов
180 г изюма
Цедра одного лимона
1 пакетик ванильного сахара Dr. Oetker
Ароматизатор ванильный Dr. Oetker

Всім смачного. Гарних свят
У відгука 0 коментарів