natdom
natdom
Експерт
Відгуки natdom
Коментарі natdom
Отримано лайків
23 Like
natdom

Гель для прання Woolite Premium Color

Спробувала прати гелем для прання Woolite Premium Color, запах, текстура гелю та результат використання його в машинці дуже порадував. Гель повністю виправдав мої сподівання, та відновив колір червоних речей, адже цей раз робила "червоне завантаження" в пральну машину. Заливала 50 мл гелю у відділення машинки, піни було не багато, але всі плями та забруднення відіпрала. Речі після прання стали ніжні, чисті, м"які та мали приємний ніжний аромат. Розвісила речі на сушку, але запах тривав не довго, що є великим плюсом, так як меньша донька реагує на всі запахи. Упаковка гелю дуже якісна, досить щільна та має приємний дизайн, який виділяється серед інших засобів для прання. Із мінусів не побачила нічого, крім ковпачка, який не має позначок по мг. Рекомендую виробнику випускати гелі з більшим об"ємом, так як ємність у 900 мл швидко закінчується.
#naprobuua #woolite_premium #naprobu #wooliteColor
У відгука 2 коментарі
natdom

Гель для прання темних речей Woolite Premium Dar

Прала з гелем Woolite Premium Dar чоловікові його темний спортивний костюм, прала в машинці на програмі "темні речі", додала 70 мл гелю. Ковпачок бутилочки не передбачує дозування гелю, що є великим мінусом, так як знадобилося шукати ковпачок з іншої бутилки від прального порошку. Вміст гелю Premium Dark має кератин, завдяки якому він ефективно відпере навіть сильнозабруднені речі темного кольору. Гель гарно виполіскується, не має білих розводів та плям від порошку. Формула гелю відновлює колір тканини. До речі, і ціна гелю не завелика, бачила в Єві, 136 грн. Гелем повністю задоволена, буду купувати і надалі.
#naprobu #гельдляпраннятадоглядудляделікатних тканин«WoolitePremium»Delicate
#гельдляпраннятадоглядудлякольоровихтканин«WoolitePremium»Color
#гельдляпраннятадоглядудлятемнихтканин«WoolitePremium»Dark
#гельдляпраннятадоглядудлявсіхвидівтканин«WoolitePremium»Pro-Care
У відгука 2 коментарі
natdom

Гелі для прання Woolite

Вже спробувала всі гелі для прання Woolite, дуже сподобалися гелі Woolite® для різних типів тканин. Прала кожен день і хотілося все більш дізнатися, чи можуть гелі відіпрати п"ятна, адже на тканинах різних типів вони по-різному "сидять". Всі гелі з кератином, що дає тканинам додаткової міцності.
Для делікатних тканин я брала гель Delicate мені він дуже сподобався, адже він має прекрасну текстуру та доглядає за одягом з делікатних тканин. Сподобалося як він відновлює м'якість тканини.
Для кольорових я брала гель Color. Сподобалося, як гель освіжив колір (червоної футболки), а приємний аромат так і заполонив усю квартиру. Консистенція гелю трохи рідкувата як на мене, але справляється зі своєю задачею на 10 із 10.
Для темних я брала гель Dark. Найбільше з усіх гелів Woolite мені сподобався, він відновив колір чорного спортивного костюму чоловікові, не робить розводів та гарно виполіскується.
Для всіх видів тканин я брала гель Pro-Care. Прала ним дитячі речі, також відновив колір кофточки та вивів плями від кулькової ручки.
Усі чотири гелі я прала в машинці, дуже подобався аромат кожного гелю, тому я не застосовувала ополіскувач та кондиціонер для тканин. Тканинки всі були м"які та чисті.
В наступних відгуках опишу більш детально і з фото кожного прання.
У відгука 0 коментарів
natdom

Я Експерт!

Ура! Я в списку щасливчиків. У нас сім"я з 4 осіб, речей для прання дуже багато. Я так мрію спробувати нові гелі для прання та догляду за речами WOOLITE, що назбирала купу брудних речей. І вже сьогодні побіжу отримати посилочку на Нову пошту. Дякую проєкту naprobu, що даєте супер класну можливість спробувати такі незамінні речі, як новинки! І вже так хочеться поділитися своїми враженнями від гелю WOOLITE.
У відгука 0 коментарів
natdom

Анкета

Заповнила анкету, але не додивилася, що для окремих міст, але все ж надіюся, бо ми з Київської обл. Буваю часто у Києві по роботі, якби була опція самовивіз, то шансів було б для багатьох більше отримати продукти На Пробу!
У відгука 0 коментарів