ledis888
ledis888
Знавець
Відгуки ledis888
Коментарі ledis888
Отримано лайків
7 Like
Бактобліс
23:39 23.12.2021
ledis888

Другий етап тестування -політ нормальний )

Другий етап тестування у нас майже завершено !Тепер точно знаю ,що пробіотик Бактобліс - чудовий засіб ,щоб уникнути хвороб в осінньо-зимній період .Він дійсно діє.Дитина його любить за приємний смак ,каже що це найсмачніші ліки .Бажаю всім міцного здоров‘я та міцного імунітету .А також вітаю з наступаючим Новим роком 🤍 #naprobuua #naprobu_відгуки #naprobu_бактобліс #бактобліс
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
19:50 28.08.2021
ledis888

Бактобліс гарний пробіотик!

Всім привіт!Так сталося ,що перед відпочинком на море дитина захворіла і за рекомендацією нашого педіатра прийшлося приймати антибіотики !Так як у дитини все почалося з болю у горлі ,то було прийнято рішення після закінчення курсу з антибіотиками приймати Бактобліс . Дитина розсмоктувала Бактобліс з задоволенням ,смак зподобався ,змушувати не потрібно було . Також раджу приймати Бактобліс в осінньо - зимній період для профілактики !
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
07:09 14.08.2021
ledis888

Бактобліс наш Супергерой

Бактобліс доставив нам кур’єр додому ,попередивши що ці пробіотики краще зберігати у холодильнику.У коробці було 3 упаковки бактобліс (по 10 табл. в кожній), а також розмальовка для дитини . Для нормалізації мікрофлори носоглотки і поліпшення місцевого імунітету, профілактики рецидиву захворювання застосовують оральний пробіотик Бактобліс . І так ,чому я захотіла протестувати бактобліс ,так як дитина відвідує дитячий садочок , то з настанням холодів ,завжди ми приносимо якісь хвороби з садка . Теплої весни та літом дитина не хворіє ,тому я відклала тестування на осінь.Розкажу про пакування : приваблива упаковка,зручні блістери ,все чітко розписано на коробці та в інструкції.Надіюся нас вбереже Бактобліс від хвороб в холодну пору року.
У відгука 6 коментарів
ledis888

Млинці на молоці з ароматизатором від Dr. Oetker

Вперше готувала млинці з ароматизатором від Dr. Oetker,зазвичай використовую ванільний цукор чи ванілін .І так рецепт . Інгрідієнти:
- 500 мл молока;
- 3 штуки яєць;
- 200 г борошна;
- 50 г вершкового масла;
- 30 г цукру;
- 2-3 г солі. -ароматизатор Dr. Oetker . Для початку необхідно підготувати всі інгрідієнти. Бажано, щоб вони були кімнатної температури.
Першим кроком вибиваємо яйця в ємність для збивання, додаємо цукор і сіль. Перемішуємо до однорідності міксером .

Додаємо до яєчної маси невелику частину молока і перемішуємо масу до однорідності.
Просіваємо борошно в ємність і знову перемішуємо тісто, стежимо, щоб воно було без грудочок.
Після чого, не припиняючи помішувати, додаємо решту молока і розтоплене вершкове масло. Потім виливаємо з пляшечки ванільний ароматизатор Dr. Oetker і тісто готове.
Для смаження млинців найкраще підійде спеціальна млинцева сковорідка. Перед приготуванням її необхідно змастити олією, використовуючи силіконовий пензлик або просто серветку. Добре розігріваємо сковорідку та наливаємо на неї тісто, одночасно обертаючи її по колу так, щоб тісто покрило дно рівним тонким шаром.
Обсмажуємо млинець з двох сторін. Обов'язково слідкуємо, щоб він не підгорів знизу. Коли млинець знизу стане рум'яним, знімаємо його зі сковороди.
Готові млинці викладаємо на велику плоску тарілку та змащуємо кожен трішки вершковим маслом.Щоб вони залишалися гарячими, накриваємо їх кришкою.

Гарною начинкою для млинців буде сметана, згущене молоко, мед, варення або будь-яка іншу начинка, яким ви віддаєте перевагу. Приємного апетиту! Ароматизатор Dr. Oetker надає ніжний легкий запах ванілі ,упаковка дуже зручна .
У відгука 0 коментарів
ledis888

Паска - це не тільки прикраса святкового столу, але і важливий символ свята!

Рецепт смачної паски з продукцією Dr.Oetker . Для приготування паски важливо замішувати тісто поетапно. Для тіста:

Молоко - 500 г.
Борошно - 1 кг.
Вершкове масло - 200 г.
Цукор - 300 г.
Яйця - 6 шт.
Сухі дріжджі Dr.Oetker- 1 пакетик
Ізюм - 275 г.
Ванільний цукор Dr.Oetker - 1 ч. л.
Сіль - щіпка.
Для глазурі:
Пудра цукрова Dr.Oetker- 1 ст.
Білок - 1 шт.
Сік лимонний - 1 ст. л. Декор від Dr.Oetker метелтки та бусінки.
Яйця і масло дістати з холодильника заздалегідь, щоб вони нагрілися до кімнатної температури. Спочатку потрібно зробити опару. Половину борошна змішати з дріжджами. Влити тепле молоко і помішувати. Посуд з опарою накрити плівкою і прибрати в тепле місце на півгодини. Яйця розділити на білки і жовтки. Жовток збити з цукром і ванільним цукром до пишної світлої маси. Білки збити блендером до стійкої піни. Збиті жовтки додати в опару, посолити і вмішати розм'якшене вершкове масло. Акуратно вмішати в суміш збиті білки. Просіяти решту борошна і замісити тісто руками. Тісто на пасху має бути м'яким і податливим. Посуд з тістом накрити рушником і прибрати в тепле місце на годину. Родзинки промити і залити гарячою водою на 15 хвилин. Обсушити і перемішати зі жменею борошна. Додати родзинки і замісити тісто ще раз, залишити на 10 хвилин. Форми для паски змастити маслом, викласти тісто на третину обсягу. Залишити тісто в формах на 10 хвилин, щоб воно повністю піднялося в формі. Поставити паски в духовку на 10 хвилин при температурі 100 градусів, потім збільшити температуру до 180 градусів і залишити випічку на 40 хвилин. Для глазурі білок яйця збити блендером. Не перестаючи збивати, додати поступово склянку цукрової пудри і столову ложку лимонного соку. Остиглі паски полити глазур'ю і посипати прикрасами від Dr.Oetker. Паска виходить не суха ,дуже смачна та запашна .Вся продукція від Dr.Oetker мене не підвела , рекомендую всім .
У відгука 0 коментарів