irabondarv30
irabondarv30
Експерт
Відгуки irabondarv30
Коментарі irabondarv30
Отримано лайків
18 Like
irabondarv30

Моє враження про засоби для макіяжу від Eveline Cosmetics

Розпочну з рідкої тональної основи liquid control, вона підкорила мене. Тональний засіб рідкий та легкий, чудово наноситься не створює ефект маски, вирівнює тон шкіри і приховує маленькі недоліки та тримається на обличчі цілий день, що мене потішило. Дуже зручний флакон та піпетка, сам флакон дуже стильний і дорого виглядає. Туш для вій з ефектом збільшення об’єму big volume real shock. Підібрати туш мені дуже складно, чомусь завжди вони осипалися або не давали бажаного ефекту об’єму. Свої вії в мене довгі але об’єму нажаль їм не вистачає, і спробувавши туш від Eveline я була здивована, вона не тільки зробила мої вії супер об’ємними ай додала ще довжини, протрималась цілий день без осипань, не перебивались на шкіру. Силіконова щіточки рівномірно розподіляє туш, надаючи просто неймовірного об’єму, і робить погляд особливо виразним, в склад туші входить вітамін Е, який зміцнює вії та сприяє їх росту, запобігаючи випадінню. Коригувальна матуюча розсипчаста пудра Matt my day banana. В першу чергу я звернула увагу на запах, вона дійсно пахне бананом, але після нанесення запах не відчутний, баночка невелика 6 г, в середині є спонж - пуховку, але я користувалась кісточкою. Пудра мілкого помолу, напівпрозора пудра ідеально ро згладжує колір обличчя, приховує почервоніння та попереджає появу небажаного блиску. Легка текстура пудри робить шкіру шовковистою.
У відгука 1 коментар
irabondarv30

Eveline bubble face mask

Я обожнюю користуватись різними масками, влаштовую щотижня собі spa день?, і сьогодні зіркою мого догляду була бульбашково тканинна маска Eveline bubble face mask. Маска насичена сироваткою, яка при контакті з повітрям, перетворюється на активну піну, перед відкриттям так як пише на звороті пом‘яла пакетик. Відкривши пакетик з маскою відчула легкий запах зеленого чаю, сама маска зеленого кольору і дуже добре просочена сироваткою яка навідь ще залишається в пакетику,після нанесення маски на обличчя почали з‘являтись бульбашки кількість яких поступово збільшувалась і згодом маска стала повністю ними покрита, дуже приємні відчуття коли утворюються бульбашки таке враження що шкіра «дихає», можу сказати однозначно маску ще буду купувати адже після використання шкіра дійсно була зволожена.
У відгука 9 коментарів
irabondarv30

Зволожуючий крем sweet coconut.

Це просто любов з першого використання. Я вже перебробувала десятки різних кремів для рук, так як шкіра рук в мене дуже суха, і знайти дійсно хороший крем який гарно зволожує дуже складно, sweet coconut тепер завжди зі мною. Перше на що я звернула увагу це легкий, солодкий кокосовий аромат який просто нереально описати, я дуже примхлива до солодких ароматів, і мене дуже потішило що він не нав‘язливий і через декілька хвилин я вже його не відчувала, структура крему легка, в склад входить масло ши й купуаку, екстракт папаї та кокосове масло, завдяки всім складовим шкіра рук миттєво зволожена, м‘яка та гладка, крем захищає від пересушування та усуває симптоми подразнення. Дуже сподобалось що крем миттєво вибирається та не залишає жирної плівки, а також забезпечує тривале відчуття комфорту. Тепер я впевнена що мої руки будуть завжди зволожені та захищені.
У відгука 10 коментарів
irabondarv30

Нарешті я отримала набір для тестування

Всім привіт, нарешті і я отримала свій набір для тестування. Тут все необхідне для кожної жінки яка любить доглядати за собою: зволожуючий крем для рук з кокосом, ніжний та легкий аромат якого відчутно тільки як відкривається коробочка, -тканинно бульбашкова маска для обличчя, я перепробувала безліч різних масок і альгігатні і тканинні і бульбашкові а от таку я ще не тестувала, -туш для вій для об’єму- саме те що мені потрібно, бо вії в мене свої довгі а от об’єму їм не вистачає, і обрати для мене туш яка підкреслить мої вії і не буде осипатися в кінці дня дуже складно, - бананова матова розсипчаста пудра, вперше почула про неї і буде дуже цікаво чи підійде мені, - тональна основа 015 відтінок, я чула багато позитивних відгуків про неї, а от чи сподобається вона мені ви дізнаєтесь з відгуків які я залишатиму на сайті Naprobu Дякуючи сайту #naprobu та #evelinecosmetics тепер в мене є можливість протестувати і розповісти вам свої враження про всі ці продукти.
У відгука 8 коментарів
irabondarv30
Клас, є можливість протестувати новеньку пральну машину, тому що моя пральна машинка нажаль зламалась і придивляюсь новеньку. Ну а якщо не пощастить протестувати то буду читати відгуки щасливчиків, особливо мене зацікавила система Steam Care чи дійсно складок менше, було б чудово трішки зекономити час на прасуванні, і взагалі по характеристиках пральна машина Electrolux Perfect Care мені дуже подобається і хочется протестувати та самій переконатись що це якісна новинка. Всім удачі.
У відгука 0 коментарів