nikita3105
nikita3105
Новачок
Відгуки nikita3105
Коментарі nikita3105
Отримано лайків
0 Like
nikita3105

Дякую желфікс!!!

Отримавши посилку я дуже зраділа, що мені довірили тестувати продукцію Dr.Oetker. Я Вам дуже дякую. Я зустрічала цю прдукцію в магазині але боялася купувати. Принявши участь в #naprobuua#, я змінила свою думку на краще. Наразі вона мені дуже спадобалася за швидкість і якість. Я РЕКОМЕНДУЮ всим любителям смачних закаточків. Дякую!!!
У відгука 2 коментарі
nikita3105

В захваті!!!

Дякую за участь в даному проекті. Для мене була приємна несподіванка. Отримала, і за діло. Моє улюблене вареннячко з вишень. Я у захваті, вишня (морожена), окропчик і приправа "Желфікс" від Dr.Oetker. Швидко, дуже швидко! Клас!
У відгука 0 коментарів
nikita3105
Як швидко минає час! Ось і прийшов час до завершення проекта «Мюслі та пластівці AXA – починай ранок смачно та легко!». Ми протестували всю продукцію АХА і вона нам дуже сподобалася а особливо діткам, які не проти таким смакуликам. Наше враження про продукцію… Це дійсно смачний та легкий сніданок, а особливо для активних людей, і це смачне лакомство для діток. Хочу зазначити що всі мюслі дуже смачні а особливо «Мюслі AXA з фруктами та горіхами» нам сподобалися більше всього, ми його протестували дуже швидко)))) і мені довелося повторно ще купувати їх в магазині))). Дякуємо за такий проект, і бажаємо успіхів Вам.
У відгука 0 коментарів
nikita3105
Я дуже люблю мюслі і пластівці а особливо на сніданок. Це легка і ситна їжа для активних людей. Тож цей проект дав можливість мені в повному обсязі насолодитися своїм улюбленим смакуликом)))
У відгука 0 коментарів
nikita3105
Сьогодні отримала посилку з мюслі та пластівці АХА. Я в захваті. Буду починати тестувати))))
У відгука 0 коментарів