_natahorbova_
_natahorbova_
Новачок
Відгуки _natahorbova_
Коментарі _natahorbova_
Отримано лайків
0 Like
_natahorbova_
Я дуже задоволена даним тестування. Рідко можна так вдало підібрати догляд за волоссям. Навіть після фарбавання волосся, дана серія просто ідеальна. Як висновок можу сказати : - волосся стало менше випадати. - стало гладкіше, навіть на кінцях. - блистить, як після миття. - не обтяжене. - шовковисте. - пружне. - зволожене.... можна перелічувати вічність. Я задоволена шампунем і бальзамом і рекомендую всім. Дякую за тестування.
У відгука 1 коментар
_natahorbova_
Доброго дня! З Новим 2019 роком Всіх! Після 3 разів використання шампуню та бальзаму я маю дуже і дуже позитивні враження. Як я писала раніше, волосся стало більш живе. м’якше, гладкіше, пахучіше, слухняніше, більш пружне, еластичне і т.д. Що під час миття, що під час розчісування волосся залишається менше в ванній чи на щітці для волосся. Волосся так гарно пахне, що й парфумів не треба. Я дуже задоволена. Дякую!!!
У відгука 1 коментар
_natahorbova_
Доброго ранку. На початку тижня розпочалось тестування шампуню та бальзаму #Nivea. Я була скептично налаштована відносно цієї марки косметики. оскільки нічого окрім крему для рук мені не підходило. Проте. я була досить приємно здивована і задоволена ефектом який я отримала після миття волосся. 1. Шампунь та бальзам підійшов до типу шкіри та волосся. Немає свербіжу та будь яких негативних відчуттів. 2. Під час миття відмітила що волося залишається менше на руках та в ванній, оскільки волосся ослаблене - трохи випадає. А під час миття і розчісування - випавшого волосся стало реально менше. Ця серія #Nivea дійсно укріплює ослаблене волосся! 3. На дотик волосся стало більше. А також воно стало більш гладким по структурі. В мене волосся на кінчиках в'ється і дуже пишне, а при корені немає такого об'єму. Після використання серії #Nivea, як на мене, появився об'єм при корені, а на кінчиках волосся стало більш гладким і пропав ефект пуделя. 4. Волосся стало шовковисте! Його хочеться пістійно торкатись. Що я й робила =) і при цьому свіжий вигляд зберігся 4 дні!!! Зазвичай волосся жирніє за 2 дні і на третій волосся потрібно або заплітати або мити. А ходити 4 дні з розпущеними косами і щей користуватись шапкою то це щось неможливе. 5. Волосся дійсно дуже гарно блистить. На сонці воно просто неймовірне. (За тим блиском навіть сивина в очі не кидається). 6. Шампунь та бальзам мають приємний і стійкий аромат, тримався на волоссі мінімум 3 дні. 7. Волосся стало важчим, але не обтяженим. Волосся як крутилось так і крутиться, але воно тепер виглядає довшим ніж раніше. В цілому, я дуже задоволена результатом від цього шампуню та бальзаму #Nivea. Буду тестувати дальше!!!
У відгука 1 коментар
_natahorbova_
Привіт. Ми лимонну кислоту використовували завжди з господарстві. То для миття чайників, то для промивання посудомийної та прапльної машини. Вона чудово відчищає руки від слідів на руках від картоплі, горіхів, та інших продуктів які залишають фарбу на руках. Але також ми використовуваєм лимонну кислоту, щоб вареннячко не зацукровувалось якщо не стерелізуєм його. хоча цю практику використовую рідку, тому що в нас воно довго не стоїть - діти все виїдають. Класно що пакетики невеличкі. Не потрібно відкривати і лишати на потім більші пакетики.
У відгука 0 коментарів
_natahorbova_
Привіт. Не розумію чого, але відгук з фото не добавляється, тому буде без фото. Результат перевершив мої сподівання. Робила все як написоно на упаковці желфіксу 1:1. 1 кг малини перетертої , та 1 кг цукру в суміші хз желфіксом. Сочатку дуже сумнівалась що щось вийде. Але як побачила як застигло варення на ложці, що її двоє дітей облизували як льодяник, то повірила що руки все таки з того місця що треба ростуть. Все гарно застигло, без космікв, маса однорідна, без сторонніх запахів та присмаків. Все як книжка пише. Я задоволена.
У відгука 0 коментарів